Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Resthea.eu - Official Trailer

★ WINCHESTER ★

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napisy znikają zdecydowanie zbyt szybko. Ja z przeczytaniem ich nie mam problemu, aczkolwiek wiem, iż wiele osób ma problemy z płynnym czytaniem i zwyczajnie będą musieli zatrzymywać bądź cofać film.

Poza tym, mogliście dobrać czcionkę zawierającą Polskie znaki, cała reszta jest ok.

Jam jest strażnikiem poprawnej pisowni na MPC !

Opublikowano

Serwer nie jest tylko PL :) Eu czyli ogl. Krajowy

Nie rozumie o co chodzi, mozesz dokladniej powiedziec?

Napisy znikają zdecydowanie zbyt szybko. Ja z przeczytaniem ich nie mam problemu, aczkolwiek wiem, iż wiele osób ma problemy z płynnym czytaniem i zwyczajnie będą musieli zatrzymywać bądź cofać film.

Poza tym, mogliście dobrać czcionkę zawierającą Polskie znaki, cała reszta jest ok.

Ta czciaka nie ma polskich znakow, fajne czciaki ich zazywczaj nie maja.Dzieki za opinie.

4830328594.png

SMITE | Sezon 2 Diamond | US

Opublikowano

Zgadzam się co do napisów i od początku mnie to męczyło, więc mimo iż miałem je zostawić,

to jednak postanowiłem zrobić je od nowa i ponownie wrzucić poprawiony już trailer.

Zostały w nim zmienione napisy na równie ładne, jeśli nie ładniejsze z dodatkowo polskimi znakami

oraz mam nadzieję rozwiązałem problem ze zbyt krótkim czasem na odczytanie wyświetlanych napisów,

dzięki czemu teraz każdy powinien bez trudu odczytać teksty zawarte w powyższym materiale.

;)

Opublikowano

Trailer bardzo dobrze wyszedl, przedstawia najwieksze zmiany na serwerz, lecz o wiekszosci nowosci dowiecie sie z zapowiedzi ;)

Opublikowano

No i sylwester idzie w zapomnienie, bo level sam sie nie wbije. To kto Wali ze mną nocke z roku na rok? :D

Ofc, trailer zajebisty, widać profesjonalne podejście ze swojej strony prezentujecie, powodzenia! :)

Opublikowano

Najlepszy trailer serwera jaki widziałem, czekamy na serwer. Nie grywam na hardach. (To hard, nie?) Ale na takim serwerze raczej zagoszczę. ;)

~Veith

Opublikowano

Raczej długo nie postoi. Strona już raz była na forum.. 2h po starcie spodziewajcie się dumpa plików na mpc...

oLqzgYC.png

Opublikowano

Najlepszy trailer jaki widziałem.. gratuluję tak dobrego projektu, czekamy na start i zobaczymy jak wam to dokładnie wyszło.

Jednak małe zastrzeżenia - Po cholerę aż 6 królestw? Nie sprawdzi się to, chyba że +6k ludzi online heh.

No cóż, jeszcze raz propsy i czekamy.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Raczej długo nie postoi. Strona już raz była na forum.. 2h po starcie spodziewajcie się dumpa plików na mpc...

Heh

Jak można porównywać beta testy i to zamknięte do serwera który wystartuje? Pewnie na becie nie miał nawet zabezpieczeń. Ftp pewnie nic bsd to samo.

Więc takie głupie gadanie. No chyba że ma dziury strona no to lipa. A tak to na 100% ich sponsor znajdzie pieniążki na dobre zabezpieczenia.

Opublikowano

@up oni sami sponsorują... Myślisz ze dadzą takie skrypty jakiemuś wiesniakowi? To będzie serwer uniwersalny ;) wejdzie tak na rynek ze tylko na nim będą grać os. Z prryeatnych serwerów jak i globalnych

Opublikowano

wejdzie tak na rynek ze tylko na nim będą grać os. Z prryeatnych serwerów jak i globalnych

Śmiechłem. Poważnie. Ile masz lat?

Jam jest strażnikiem poprawnej pisowni na MPC !

Opublikowano

Meega, meeega i jeszcze raz mega. Zapowiada się najlepszy polski serwer. Ale chciałbym dodać swoje 3 grosze xD. Zawsze na każdym serwerze raziła mnie w oczy jedna rzecz. Postaciom w niektórych zbrojach wystawały ze zbroi włosy. Głupio to wyglądało np. sura miał długie czarne włosy a wychodziły z kołnierza. Jakby tak admin zabawił się w 3d max studio i ciachnął te mankamenty to byłby pełen wrażenia i bez wątpienia serwer mógłby być perfekcyjnie dopracowany :). Czekam niecierpliwie na start.

2dbwg1x.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...