Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] expienie 80 profy norm WTF?

Domenis

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taki % dodatkowy przydaje się może jedynie na 99lvl o ile może wpaść... bo chyba brak szans :D żeby wbić.

Chociaż nie jak gość by miał 99.99% i wybił cały spot na wulkanie to może nieźle wpaść.

chodzi o to że np. w Top 1 gość ma 99lvl i 00.02, wydaje mi się że jak ktoś wbije 00.03 ty zajmuje top 1.

ale mogę się mylić ;p.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Taką oto profesję nie jest wbić trudno. Sam mam taką i powiem Ci,że wystarczy mieć czas,aby chodzić na LoD. Przy dobrym pt (grupie) możesz w jeden LoD przy profesji 79 wbić na spokojnie 80.

Opublikowano

Kolega up chyba nie skumał :P jest to zwykł bug jak wiemy max 80j ale te kilka setnych wpada przy wybiciu spota, sam mam 80j i 0,20

poprostu ktoś miał 79 profesje i dajmy na to 95% przyleciał lur wybili lura i zatrzymało sie mu na 80 i 0,02 system nie zdązył zablokowac mu joba i powiem ci wiecej ze praktycznie każdy tak ma:P na woju mam 80 i 0,27, na luczniku 80 i 0,20

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...