Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Assassin's Creed IV: Black Flag - Wrażenia

asdek171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak Wam się podobała, podoba gra Assassin's Creed IV: Black Flag? Chciałbym poznać Wasze zdanie.

Według mnie była lepszą od pozostałych, jak nie najlepszą. Ten klimat pływania na okręcie z załogą śpiewającą szanty, coś nie powtarzającego. Zrobili coś odmiennego w stosunku od innych części. Człowiek postępujący jak chcę, nie stosując się do żadnych zasad(w sumie jak większość assasynów). Jeszcze ta piosenka na końcu fabuły, aż się łezka w oku kręci. Mimo że bohaterem poza Animusem nie był Desmond to nie czuję jakiegoś żalu.

Jakby ktoś nie kojarzył końcowej piosenki to załączam link do niej:

Opublikowano

Gra udana. Nie przepadałem za AC przed obejrzeniem całej serii u genialnego youtubera Sarge i nagle polubiłem tą serię gier, nawet kupiłem II. Ten klimat piratów jest świetny. Podoba mi się Edward taki olewający wszystko i wszystkich, aż nagle taka zmiana. Grafika bardzo ładna, muzyczki bardzo dobre. Prawie wszystko dobre. Jedynie co mi się nie podobało to troszkę za często są czasy współczesne. W ogóle w AC nie powinno być Abstergo, Animusa i innych pierdółek. ;)

Opublikowano

Bardzo dużo nie wyjaśnionych wątków, ale gra bardzo dobra. Świetna fabuła, grafika i wszystko ;p. Cała seria AC jest op

Opublikowano

Najlepsze jest to eksplorowanie świata. Różne skrzynie, znajdźki, skarby oraz najlepsze jest to ulepszanie postaci, statku i plądrowanie innych statków. :-) Nie wspominając o grafice, która jest cudna.

Pomogłem ?   Zostaw vwPNej5.png?1

Opublikowano

Najlepsze jest to eksplorowanie świata. Różne skrzynie, znajdźki, skarby oraz najlepsze jest to ulepszanie postaci, statku i plądrowanie innych statków. :-) Nie wspominając o grafice, która jest cudna.

Opisałeś w sumie wszystko co można tam robić xD

W każdym razie przed chwilą skończyłem grę bo zanim

wypełniłem ostatnie misje wyesplorowałem i odblokowałem cały świat.

Była to pierwsza część w której łażąc po mapie-plądrując statki, zbierając skrzynie

i fragmenty animusa i odblokowując punkty kontrolne nie nudziło mi się to.

Odblokowałem strój templariuszy i assasynów.

Muszę przyznać że zrobiłem prawie wszystko w tej grze a nadal chce mi się w nią grać.

Zdecydowanie teraz sądzę, że przewyższyła ona Revelations i jest u mnie na pierwszym miejscu teraz.

Polecam wszystkim, świetna gra.

Wesołych Świąt!

Opublikowano

Przed zagraniem w AC IV : BF myślałem że nie pobije on Revelations, ale BARDZO się myliłem. Stwierdzam, że to najlepsza cześć serii. Kilka powodów fajnej zabawy w tej grze : załoga śpiewa szanty, wszystko zapięte na ostatni guzik itp. [nie będę powtarzał kolegów].

Jeśli pomogłem, zainteresowałem was lub po prostu chcecie być mili to dajcie 1385649165-U755442.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...