Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] R.I.P [*]

JestęMause

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Best Riven NA - jak on bierze coś innego niż riven to moim zdaniem się marnuje ^^.

Wingsofdeathx też dobrze gra

i był jeszcze jeden co gra w Osu :) ale nie pamiętam nazwy... i tak szczerze nie wiem kto z nich najlepszy, wszyscy trzej sobie dobrze radzą.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Opublikowano

Pisząc, że robicie takie plejsy co on to naprawdę żartujecie ;]. Według mnie jest on jednym z najlepszych na świecie graczy, którzy mainują riven. Żałuję, że nie używa on na streamach mikro. No ale ma w końcu te 15-16 lat ;)

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

50 dmg mniej i wszyscy już płaczą że koniec rivenki idźcie już lepiej do tej szkoły/pracy i przestańcie płakać dalej takie plejsy będzie można robić a w late nie będzie tego widać

może coś w early/mid gdzie tracisz 5/20 dmg.

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

50 dmg mniej i wszyscy już płaczą że koniec rivenki idźcie już lepiej do tej szkoły/pracy i przestańcie płakać dalej takie plejsy będzie można robić a w late nie będzie tego widać

może coś w early/mid gdzie tracisz 5/20 dmg.

idź spać

moja babcia robi lepsze plejsy. silver 2

Opublikowano

ta i co? też jesteś d1 70 lp ~~?

ja jestem plat VI ale gram lepiej niż ten Best Riven Na, dzieciak jeden...

PS ten co gra w osu to ..... <reklama>

Opublikowano

Best Riven NA - jak on bierze coś innego niż riven to moim zdaniem się marnuje ^^.

Wingsofdeathx też dobrze gra

i był jeszcze jeden co gra w Osu :) ale nie pamiętam nazwy... i tak szczerze nie wiem kto z nich najlepszy, wszyscy trzej sobie dobrze radzą.

Boxbox? xD

Opublikowano

Pisząc, że robicie takie plejsy co on to naprawdę żartujecie ;]. Według mnie jest on jednym z najlepszych na świecie graczy, którzy mainują riven. Żałuję, że nie używa on na streamach mikro. No ale ma w końcu te 15-16 lat ;)

on ma 21 lat. naprawdę uwierzyłeś w to co pisze pod streamem?...

/jedyna rzecz ktora mam za zle best riven na to to ze ja wypromowal. nikt nia nie gral wtedy.. jak zaczal streamowac ludzie ciagle widzieli double/tripple kille gdy go gankowali, pokazal im tajna bron teraz co gre ban riven or riven first pick enemy gg

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

on ma 21 lat. naprawdę uwierzyłeś w to co pisze pod streamem?...

/jedyna rzecz ktora mam za zle best riven na to to ze ja wypromowal. nikt nia nie gral wtedy.. jak zaczal streamowac ludzie ciagle widzieli double/tripple kille gdy go gankowali, pokazal im tajna bron teraz co gre ban riven or riven first pick enemy gg

on 15 lat nawet nie ma. skończył 13 w październiku chyba

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...