Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Hosting...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam taniego hostingu. Chodzi mi o to, aby na 40/50 slotów nie zapłacić więcej niż 60 zł, dobrze by było jakby był itemshop...

Myślę nad: fiberhost, cubehost, gameserv

Opublikowano

Z tych co chcesz to cubehost jest najlepszy. Na moim nie miałem lagów ;) Jedyna wada to opcja dodania jedynie 5 komend do ItemShopu co da się ominąć Skryptami :)

Opublikowano

Mine24.pl Bardzo Ci polecam nie ma żadnych lagów można ItemShop również dodać im więcej widzów na YouTube to możesz sloty mieć.

Pomogłem? Daj Like + Dziękuję

Opublikowano

Sored.pl jest tani ;D

Polecam jeszcze mineserv.eu troszkę droższy ale też moim zdaniem dobry.

Dobry jest tez ownserver.pl stał tam mój serwer ;)

50 100 150 200 250 300 350 400 450 500 550 600

Potrzebujesz pomocy przy Serwerze MineCrafta?Pisz PW 

Pomogłem ?Daj like !to Cię nie kosztuje a mnie motywuje :) 

Opublikowano

najbardziej jestem zainteresowany cubehostem, a co do soreda to nie jestem pewny czy bym to wszystko ogarnął... gdyby były tam jakieś instrukcje jak zainstalować serwer, a może to już jest zainstalowane? I czy 2gb ramu na soredzie przy małej ilości pluginów na 40 slotów wystarczałoby?

Edit

Gameserv też ma super ofertę, tania + itemshop ( chodzi mi o tą 82 mb ramu na slot, raczej powinno wystarczyć), baza mysql itp. Co sądzicie o tym hostingu?

Opublikowano

ownserver.pl Tani hosting tylko 1.50 za slot. Miałem tam serwer i jestem zadowolony że wybrałem właśnie ten. Ogólnie bardzo mało "lagów". Gorąco polecam :)

Opublikowano

Polecam CubeHost.pl, aktualnie mają 1.35zł za slot który ma 100mb ramu!

Dobra jakość, 0 lagów. Support też ok.

Polecam hosting cubehost.pl

Opublikowano

Ja miałem serwer na Mintshost.pl na VPS OpenVZ, 0 lagów i bardzo tanio, POLECAM!

1340532005-U607977.png

15 postów

30 postów

50 postów

100 postów

Opublikowano

Z tego co się orientuje pewnie nic nie wiesz na temat VPS więc bardziej bym polecił hosting minecraft np. mineserv :)

Serwer minecraft 1.7 i 1.8

Survival, Gildie, Działki i Mini Games

Opublikowano

@up Masz orientację jak u kobiet :) faktycznie nic nie wiem dlatego szukam takiego właśnie hostingu jak mineserv, tyle że mineserv jest drogi. Chyba zdecyduję się na lvlup.pro.

Opublikowano

@up Masz orientację jak u kobiet :) faktycznie nic nie wiem dlatego szukam takiego właśnie hostingu jak mineserv, tyle że mineserv jest drogi. Chyba zdecyduję się na lvlup.pro.

Ja bym brał od razu mam u nich już długo serwer nie ma lagów, szybko odpisują.

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Szybko? Błyskawicznie :D. Odpisali mi w minutę, przy czym pozostałe hostingi dalej się ociągają.

Najszybciej odpisuja w godziach nocnych. Ciągle są prace nad strona :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...