Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Projekt Serwera Harcore.

barti995

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Chciałbym poinformować ze planowałem założyć serwer mod Harcore;) (Nie jest to mój pierwszy serwer lecz pierwszy na modzie Hardcore)Serwer posiadałby stabilną maszynę (nieuniknione ddosy mogą sie zdarzyć)Troszeczkę o serwerze.Póki co strona serwera jest w robocie kończony jest szablon strony.Serwer posiadałby UNBANY na stornie oraz unikatowy ranking graczy i gildi.I tu pytanie do was jak myślicie znalazły by się osoby chcące pograć na takim Hardcorze?Jestem otwarty na propozycje np (Moderator,Helper,Budowniczy)Zadawajcie mi pytania a ja postaram się odpowiedzieć.

@@

@@

Opublikowano

Serwer byłby podobny do serwerów ,,Skkf'' , ,,MCHC'' i ,,Myharda''.Lecz nie taki sam u nas nie będzie lagów :)

@@Szukam Ekipy na serwer pisac gg 9019739

Szukam Ekipy na serwer pisac gg 9019739

Opublikowano

Jak dla mnie nie, gdyż wiele osób nie lubi kopii. Hardcore skkf, to hardcore skkf, nie potrzeba dokładać tysiące takich samych serverów. Zrób coś własnego, a zagra więcej osób.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Bez lagów? :D
Haha, jeśli ma nie być lagów przy 1000 graczach (których nie uzbierasz) to musisz kupić maszyne 64 gb <3.

Opublikowano

Bez lagów? :D

Haha, jeśli ma nie być lagów przy 1000 graczach (których nie uzbierasz) to musisz kupić maszyne 64 gb <3.

Albo niedowidzę, albo on nie napisał, ile zrobi slotów?

@Top: Szczerze, nie jestem przekonany. Jeśli chciałbyś zrobić taki serwer musiałbyś mieć dobrą reklamę, pluginy ewentualnie skrypty. Dodatkowo mapa musiałaby być pomysłowa. Polecam nauczyć się używania pluginu "TerrianControl" służącego do generowania mapy ;)

http://dev.bukkit.org/bukkit-plugins/terrain-control/

Dodatkowo powiem, że bany mogły by być na jeden dzień ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...