Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić na tej stronie?

AKnifeInTheDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się czytających ten temat zapytać o coś a mianowicie o to czy kupowałes/aś albo czy ktoś kogo znasz kupowali na tej stronie ?
Chciałbym kupić tanio nie fałszywego gift coda.
W Dodatku można na tej stronie kupić sms co jest dość szybkim wyjściem i chętnie bym tak kupił ;)
Prosił bym o odpowiedz

Link do strony

http://steamkeyshop.y0.pl/?page_id=81
Opublikowano

No właśnie nw można zarYzykować bo komentarze są dość wiarygodne a już w Internecie pisano o tej stronie ze niby jest dobra itd... Więc nw chyba zaryzykuje

Opublikowano

Serio chcesz zaufać stronie zahostowanej na darmowym hostingu, która sprzedaje klucze do gier?

The past is just data. I only see the future. - Ayrton Senna

Opublikowano

Ja wiem gdzie można go zdobyć. Pisz powiec to ci podam.

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1097351-redaktorzy-radza-nie-kupuj-giftcode-na-allegro/

Tutaj opisałem oszustwa na allegro, ale tego typu strony również oszukują, wystarczy po cenie zobaczyć. Nie kupuj. Lepiej zostaw na prezent dla dziewczyny, lub zbieraj do zakupu z mc.net

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

35 zł za gifta? Widać że to przekręt jakiś, przecież im się to by w ogóle nie opłacało, być może dają premki ale kradzione, po jakimś czasie nie masz ani konta ani kasy

Opublikowano

No właśnie nw można zarYzykować bo komentarze są dość wiarygodne a już w Internecie pisano o tej stronie ze niby jest dobra itd... Więc nw chyba zaryzykuje

Komentarze są dobre tylko i wyłącznie dlatego, że moderator musi zatwierdzić komentarz tak więc nie dopuści on negatywnej opinii na światło dzienne. Ja również odradzam ci kupowania na takich stronach najbezpieczniejszym rozwiązaniem będzie zakup bezpośrednio na stronie minecraft.net. Zazwyczaj taniej nie oznacza lepiej bo premke z tej strony będziesz miał kilka dni a potem ci ją zabiorą bo jest ona zapewne kradziona.

Opublikowano

szukaj bardziej oficjalnych sklepów ale raczej taniej nie znajdziesz bo Mojang nie rozdaje hurtowo Minecrafta z tego co szyszałem

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

Najlepiej kup na minecraft.net masz 99,9% że Cie nie oszukają :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Jak ktoś nie mam 100 zł konta na paypalu czy Konta bankowego to wtedy jest spory problem a to jest stronka jednego z youtuberów który ma przecietnie 2000 wyświetleń a 15 zł to nie aż tak dużo i tak wogóle to kupuję sie tam konto minecraft nie gift code więc co myślicie?

Opublikowano

15 zł w błoto pójdzie.

Od wyświetleń są boty/maszyny/nawet aukcje na allegro ;)

Jeśli kupujesz konto na tej stronie a nie giftcode, to masz 99prc pewności, że zmienią hasło po Twoim kupnie.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...