Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka podkładka chłodząca?

matixd3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam laptopa acer aspire 5733 15.6 cali i np gdy wejde na internet to temperatura waha sie w granicach 50-60 przy minecrafcie mam 60-70 stopni. I tak od jakiegoś czasu więc postanowiłem kupić podkładkę tylko ma być pod tego laptopa czyli 15.6" najlepiej tak żeby laptop lekko po skosie leżał :D i aby dobrze chłodziła i żeby nie wyglądała jak sto nieszczęść :O Cena najlepiej do 50-70 zł.

Za każdą propozycje lajk a jak ten model kupie to 10 lajków.

Opublikowano

Ile lat masz tego laptopa ? Możliwe jest że to wina pasty termoprzewodzącej po prostu jeżeli jest stara, zeschła to wystarczy wymienić a kosz takiej pasty to okolice 15zł.

Opublikowano

Odpal occt i zobacz jaka temp procesora bedzie po godzinie. Jak bedzie przekraczac 90st. to wtedy wymiana pasty, czyszczenie chlodzenia i ew. kupienie podstawki ktora bedzie nadmuchiwala powietrze w otwory wentylacyjne w laptopie (musisz sprawdzic wymiary podstawki, rozmieszczenie wentylatorow i wtedy dopadowac podstawke w ten sposo zeby po podlozeniu pod laptopa wentylatory dmuchaly czescia od polowy srednicy lopatek do zewnatrz na otwory wentylacyjne).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...