Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Aktualnie Trwające Konkursy #2

Easy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie pisałem już jedną taką sugestię ;p. Wtedy Dektored napisał "Jak mi się uda to w tym tygodniu złapie Makina i postaram się coś z tym zrobić" . Ale jak do tej pory myślę że jednak go nie złapał bo Aktualnie trwające konkursy w dalszym Ciągu nie są aktualizowane. Przykład nie tak dawno bo kilka dni temu był konkurs z mc i wgl nie było go wpisanego do listy z konkursami.. Więc nie wiem jak to załatwicie ale może tak jak to było pisane w 1 sugesti żeby gm to aktualizował. Bo jak na razie się bawicie reklamami bo hajs się musi zgadzać ;p ...

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Za, dobry pomysł. W sumie administracja robi co może, by aktualizować listę. Ale można by wyznaczyć kilka GM'ów/adminów, aby aktualizowali na bieżąco lub sprawdzali czy trwają konkursy raz na kilka dni, np. 3.

Opublikowano

Za, dobry pomysł. W sumie administracja robi co może, by aktualizować listę. Ale można by wyznaczyć kilka GM'ów/adminów, aby aktualizowali na bieżąco lub sprawdzali czy trwają konkursy raz na kilka dni, np. 3.

Jeśli oni coś robią aby zaktualizować tą listę to ja chyba wyjdę z tego forum. Bo jak na razie to sie reklamami zajmują żeby mpc było nimi zajebane .

oDYVDfv.gif
Opublikowano

Nie wiem czy jest to możliwe (pewnie jest), ale proponuję, aby moderator mógł oznaczyć temat jako 'Konkurs', a on automatycznie lądowałby w 'Aktualnie Trwające Konkursy', a po zakończeniu oznaczałoby się go jako 'Zakończony' i automatycznie zostawałby z tej listy usuwany.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Nie wiem czy jest to możliwe (pewnie jest), ale proponuję, aby moderator mógł oznaczyć temat jako 'Konkurs', a on automatycznie lądowałby w 'Aktualnie Trwające Konkursy', a po zakończeniu oznaczałoby się go jako 'Zakończony' i automatycznie zostawałby z tej listy usuwany.

Bardzo dobre rozwiązanie.

Oczywiście jestem za.

zSCFQrN.png

Opublikowano

To jest najlepsze możliwe rozwiązanie. Miszczu., da się tak?

Opublikowano

Opublikowano

Wtedy zostały zaktualizowane. Napiszę jeszcze raz do jakiegoś administratora, żeby zostały zaktualizowane.

Musicie też zrozumieć, że nie każdy ma czas aby to zrobić, więc czasem potrzeba cierpliwości :)

674071459604241683421.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...