Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ramki a koniec s3.

kfs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj kfs!

Jest mi przykro, że posiadasz problem. Postaram Ci się to opisać zrozumiale, aby nie było żadnych problemów. Pamiętaj także, że ramki były rozdawane równo 11 listopada o godzinie 23:59, czyli wraz z zakończeniem Sezonu 3. Wraz z rozpoczęciem się Pre-Seasonu 4 dnia 12 listopada o godzinie 00:01 zostały wstrzymane przydzielanie ramek dla nowych osób, które uzyskały dany poziom, aby dostać ramkę za koniec sezonu. Otrzymanie ramki na dzień dzisiejszy jest niemożliwe.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

8372383248.png
Opublikowano

Witaj kfs!

Jest mi przykro, że posiadasz problem. Postaram Ci się to opisać zrozumiale, aby nie było żadnych problemów. Pamiętaj także, że ramki były rozdawane równo 11 listopada o godzinie 23:59, czyli wraz z zakończeniem Sezonu 3. Wraz z rozpoczęciem się Pre-Seasonu 4 dnia 12 listopada o godzinie 00:01 zostały wstrzymane przydzielanie ramek dla nowych osób, które uzyskały dany poziom, aby dostać ramkę za koniec sezonu. Otrzymanie ramki na dzień dzisiejszy jest niemożliwe.

Daj mi znać, jeżeli masz jeszcze jakieś pytania!

Pozdrawiam,

LeeSinor

a ty sie w support bawisz? ogar

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

a ty sie w support bawisz? ogar

Staram się odpowiadać w sposób kreatywny, czyli w taki jak nasz polski support League of Legends. Jest to naprawdę miłe uczucie, kiedy piszesz taki post, a szczególnie wtedy, kiedy chcesz komuś pomóc. Nie pomijajmy także tego, że jesteśmy w dziale League of Legeds i pewne rangi powinny (lecz nie muszą) zachować jakiś stopień odpowiedzi do danego użytkownika MPCforum. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Staram się odpowiadać w sposób kreatywny, czyli w taki jak nasz polski support League of Legends. Jest to naprawdę miłe uczucie, kiedy piszesz taki post, a szczególnie wtedy, kiedy chcesz komuś pomóc. Nie pomijajmy także tego, że jesteśmy w dziale League of Legeds i pewne rangi powinny (lecz nie muszą) zachować jakiś stopień odpowiedzi do danego użytkownika MPCforum. ;)

skoro odpowiadasz identycznie jak PL support to kreatywny raczej nie jestes

Opublikowano

skoro odpowiadasz identycznie jak PL support to kreatywny raczej nie jestes

Nie rozwijajmy tutaj SPAM'u. Na żadną stronę nic dobrego nie wyjdzie. To, że odpisuje jako support, to mam być hejtowany i mam być obrzucany złośliwymi tekstami? Kreatywności tutaj nie potrzeba, po prostu mam szacunek do innych osób i staram się wytłumaczyć, dojść sensownie do końca problemu.

8372383248.png
Opublikowano

2x UP Wiesz co ..? Spójrz na niego. On pisze przecinki, poprawnie wyrazy, zdanie z dużej litery zaczyna .. A ty co sobą prezentujesz ?

ja wole prezentowac cos soba w realnym zyciu niz martwic sie o przecinki na dennych forach :)

@LeeSinor chcesz robic z siebie idiote - nie moj problem.

Opublikowano

Do czego to się doprowadza.. Nikt Cię na tym forum nie trzyma przymusowo. Robię z siebie idiotę, ponieważ odpisuje w sposób normalny, oraz przekazowy?

Koniec SPAM'u.

8372383248.png
Opublikowano

Do czego to się doprowadza.. Nikt Cię na tym forum nie trzyma przymusowo. Robię z siebie idiotę, ponieważ odpisuje w sposób normalny, oraz przekazowy?

Koniec SPAM'u.

ok widze ze problem nie lezy w tym ze robisz z siebie idiote tylko po prostu nim jestes ;]

Opublikowano

Hah, LeeSinor, jesli chcesz odpowiadac tak jak Polski Support to musisz odpowiadac na Pytania po kilku Tygodniach :)

Fajnie ze starasz sie robic taki klimat "supporta"... Mnie to nie przeszkadza, a nawet milej jest.

Pozdrawiam

@top

Ramek nie mozna juz zdobyc ( Zeby nie bylo... )

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Hah, LeeSinor, jesli chcesz odpowiadac tak jak Polski Support to musisz odpowiadac na Pytania po kilku Tygodniach :)

Fajnie ze starasz sie robic taki klimat "supporta"... Mnie to nie przeszkadza, a nawet milej jest.

Pozdrawiam

@top

Ramek nie mozna juz zdobyc ( Zeby nie bylo... )

Bardzo Ci dziękuję, że doceniasz mnie w pewnym stopniu. Chcę, aby taki klimat panował, w końcu to dział LoL'a. ;)

8372383248.png
Opublikowano

A ja myśle że tutaj kilka osób się zagalopowało. Rozumiem że moderator chce byc jak najbardziej profesjonalny i pochwalić się tym że cudownie buduje zdania- to się chwali ale trzeba znać umiar oraz wiedzieć gdzie można lub nie można.
Oprócz tego że ładnie potrafisz budować zdania i dobierać składnie trzeba też umiejętnie pisać posty z głową.
Ponadto ile punktów ostrzeżeń nadasz sobie za ten spam ? Myślę że trochę się należy.
Nie sztuką jest naspamowac lecz sztuką jest to zrobić umiejętnie. Autor nigdzie nie pisał i nie prosił by podać dokładną godzinę i date zakończenia sezonu 3 lecz zapytał czy możliwe jest jeszcze dostanie tej ramki.
Przedmówcy fantastycznie to wyjaśnili, Ty natomiast zachowujesz się jak za przeproszeniem błazen powtarzając i pisząc rzeczy o które tak naprawdę nikt nie pytał.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Haha. Leesinior mądrala bawi się w support prosząc innych aby nie generować SPAM'u a sam go stwarza dziękując za jego ogarnięty styl wypowiedzi, hipokryta :D.

Co do tematu. Jeżeli 11 Listopada nie dostałeś ramki to już jej raczej nie dostaniesz, no chyba że udowodnisz Riotowi, że na nią zasługiwałeś (widziałem kilku challengerów którzy ją otrzymali lecz byli wtedy w D1). Następna okazja na ramkę i ikony będzie pod koniec Sezonu 4. :)

Fe%C3%ABd_eune_58_1_logo.png

Opublikowano

Ja pierdole 50 tysięcy takich samych odpowiedźi. Wątpie w poziom tego działu, wystarczą 2-3 odpowiedzi a nie cała strona zaspamiona przez "kidmoda" oraz kopie poprzednich odpowiedzi.

Opublikowano

To, że bawię się w polskiego supporta to już jest moja sprawa, a to, że wy to źle odbieracie, lub nie chcecie takich wypowiedzi to zachowujcie to dla siebie. :)

Z tego tematu zrobiło się wyzwisko, a wręcz "spamowisko".

Zamykam na prośbę autora.

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...