Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Drogi 4g4u piszę do ciebie ponieważ przez te ciągłe resety straciłem sporo eq.

Np 40 wind milli, 22 solary, i mfe. Także straciłem dziwnym sposobem eq z VIP.

Mam nadzieję, że zostaną mi wkońcu zwrócone i dalej będę mógł grać, przez to cała moja gildia i ja nie chce nam sie grać na serwerze przez te cofki duże. Itemy też znikneły( z tych co craftowałem

Pozdrawiam MrGabbo z serwera :)

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Drogi 4g4u piszę do ciebie ponieważ przez te ciągłe resety straciłem sporo eq.

Np 40 wind milli, 22 solary, i mfe. Także straciłem dziwnym sposobem eq z VIP.

Mam nadzieję, że zostaną mi wkońcu zwrócone i dalej będę mógł grać, przez to cała moja gildia i ja nie chce nam sie grać na serwerze przez te cofki duże. Itemy też znikneły( z tych co craftowałem

Pozdrawiam MrGabbo z serwera :)

Musisz skontaktowac sie z nim najlepiej na ts;)

IP: www.tekkitserwer.pl -----> jego nick 4Get

Gdyz ja wracam dopiero okolo 4-5 stycznia.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

A ja piszę w imieniu wszystkich graczy... na serwerze normalnie grać się nie da! Co trzeci unser "wywala" serwer, przez co normalnie pograć nie można. Droga administracjo radziłbym ogarnąć maszynę, czy coś, bo jeżeli dalej tak będzie serwer straci na prawdę wielu graczy, a chyba nie o to chodzi? Tak?

Opublikowano

@UP

Z tego co mi wiadomo to juz zostalo to ogarniete;)

Jezeli nie bedziecie musieli poczekac okolo 3 dni, az wroce;/

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer jest bardzo fajny, bardzo dobrze dobrane Pluginy. Tylko cos z maszyna sie dzieje, caly czas wywala i po tym jest WL on ,<

Opublikowano

@UP

Serwer jest off z powodu reinstallacji maszyny.

Bedzie on-line za okolo 30 minut ;)

(Owe opoznienie spowodowane jest tym, ze pliki wrzucaly sie znacznie dluzej niz przypuszczalem;/ )

Z tego co sie dowiedzialem to wczesniej serwer wylaczal sie z powodu ddos'ow .

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@Topic

Zmiany Serwerowe

Calkiem innowacyjny silnik serwera - Poprawiony, zoptymalizowany, Poprawiony forge. ( brak non-stopo'wych crashy)
Aktualizacja: BiblioCraft
Aktualizacja: RareOres
Aktualizacja: OptiFine
Aktualziacja: ForgeMultiPart
Aktualizacja: IndustrialCraft
Aktualizacja: Carpenters Block
Aktualizacja: ThermalExpansion
Aktualizacja: CoFHCore
Dodano: Redstone Arsenal
Dodano: Project Red
Dodano: CraftGuide
Dodano: IC2 Nuclear Control
Aktualizacja Zabezpieczen na "claimach" ----> Takze zostaly zabezpieczone wszystkie bloki z modyfikacji (Wyeliminowanie zdejmowania "maszyn" kluczami na obcych "claimach").

Po dlugiej przerwie technicznej serwer ponownie on-line;)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Serwer to gówno hahahaha , napisałem typowi że da sie kopiować maceratorem co jest nie możliwe i dostałem perma hahahaha

graphic.png

Opublikowano

Mam pytanie .. Nie mogę włączyć gry . Pobieram launchera i pobieram paczke . Po wypakowaniu próbuję włączyć grę ale nie idzie . Co zrobić ?

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ip nie mam w launcherze !

- i5 4460 4x3,4Ghz - 2x4GB DDR3 HyperX FURY - MSI H97 PC Mate - MSI Gaming R9 380 4GB - Corsair VS 550W - Zalman R1 White - WD Green 500GB -

- Steelseries QcK - Ozone Argon Ocelote World - Ozone Battle Strike MX - LG 29" 21:9 - Lenovo Gaming Y Headset 7.1 -

Opublikowano

Wszystko ładnie pięknie, grałem na starej wersji, tylko ode mnie jedno ale... nie ma Thaumcrafta a to niestety póki co mnie nie zachęca. Pamiętam, że kiedyś mieliście Thaumcrafta 3 i chyba jako jeden z nielicznych serwerów dobrze go zabezpieczyliście xD jeśli mnie pamięć nie myli :) Będzie TC4.1 to chętnie zagram... powodzenia              ~Alchemik

bipsMal.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...