Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LegendaryClient

:.Bialy_miS.:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie będę wypierdalał z tego forum. Nie przeczytalem tresci tematu, leci raport za flame. Mam też twoje ip, wiec spodziewaj się jutro o 18:00 napadu na chate. Jusz stary nie zyjesz. Radze wyjechac do innego kraju, bo cie znajde.

Opublikowano

paskudnie wygląda

"Celem wojny nie jest umrzeć za ojczyzne, tylko sprawić by tamci skurwiele zgineli za swoją" G.C.Patton

sygnatura22.jpg

2HardStyle2

Opublikowano

Klient zapewne jest legalny, bo RIOT Ci tego nie sprawdzi. W całym tym kliencie podoba mi się tylko zmiana statusu, nic więcej. Poza tym, może mieć dużo bugów, więc nie polecam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jeśli klient zyska popularność to RIOT może się doczepić,imo. nie wygląda to za fajnie więc takiej opcji raczej nie będzie.

Opublikowano

Integracja w pliki klienta jest karalna niezależnie w co integrujesz. Koniec tematu

Integracja. Lolco.

Nie wykryją tego, z tego co widzę na epvpers client jest niezły, ale trzeba zmieniać linijkę kodu za każdym nowym updatem (IMO serwer tego klienta ma lepszy download speed, pójdzie z pełną prędkością).

poprawka.png

____________________ 馬鹿は死ななきゃ治らない ____________________

Opublikowano

Integracja w pliki klienta jest karalna niezależnie w co integrujesz. Koniec tematu

"Chuja się znam, więc się wypowiem" - DyeRek

Riot dawno ogłosił że można dowolnie modyfikować pliki, O ILE NIE UŁATWIAJĄ ONE GRY. Kiedyś było głośno o stronie lolcraft.com (skiny, launchery itp. - ogółem podmiana plików) i Riot wyraził na to zgode, wystarczy że ta modyfikacja nie ułatwia tobie gry.

Podsumowując - nie ma za to bana.

Opublikowano

Kłóciłbym się. "Wszelka modyfikacja klienta, bądź zamiana plików konfiguracyjnych standardowego League of Legends jest karane." - Tak właśnie pisze przy Akceptacji Warunków Umowy. Pomijając sam fakt, iż League of Legends ma standardowego clienta i RIOT zastrzegł sobie prawo do jego modyfikacji, to bany mogą być. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Kłóciłbym się. "Wszelka modyfikacja klienta, bądź zamiana plików konfiguracyjnych standardowego League of Legends jest karane." - Tak właśnie pisze przy Akceptacji Warunków Umowy. Pomijając sam fakt, iż League of Legends ma standardowego clienta i RIOT zastrzegł sobie prawo do jego modyfikacji, to bany mogą być. ;)

To napisz do supportu, zobaczysz co odpiszą. Chodzi tu tylko i wyłącznie o modowanie UŁATWIAJĄCE gre.

Nie piszę bzdet gdy o czymś nie wiem, ja piszę tylko to co jest pewne.

Opublikowano

Napisałem tak: EJ RAJOT ZNALAZLEM HAXY DO LOLA , LEGAL OR NAT ?!

Ogółem to napisałem że to modyfikacja wyglądu z przydatnymi funkcjami.

@Edit

Odpowiedź od angielskiego supportu:

25kyyp.jpg

6434527732.png76561198021029824.png

Opublikowano

No ale niby to daje przewagę w jednym punkcie, chodzi mi o widzenie drużyny na ARAM'ie. Jedną rzecz się dopytam i może skorzystam.

6434527732.png76561198021029824.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...