Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Restia.eu

v1reS

[*]  

72 użytkowników zagłosowało

1. 1. Koniec Serwera?

• Tak , JB , JT
      60
    • Tak , JM , JS
      17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Administracja tu już i tak nie ma nic do powiedzenia . I tak serwer padnie prędzej czy pózniej tak jak myślałem od startu . No cóż ale może za ten hajs z serwera R3SPecT zda gimnazjum a ShizeR sobie chłodnice kupi do Seata . Ludzie którzy grali na tym serwie polecam wszędzie passy zmienić gdyż na 95% będą je sprawdzać na innych serwach oraz emailach itd tak jak to było z bazą gladora s2 . Polecam też panu Bartkowi oraz Michałowi zmienić IP , ale niestety adresu zamieszkania nie zmienicie ;x

Pozdrawiam . RESTIA[*]

Opublikowano

Wyszło szydło z worka. Diablo pisał, jak serwer startował, że nie ma sensu grać na syfie od Sensuala, bo dzieciak może potrafi robić serwery, ale jest zwykłym dwulicowym szczylem.

Z tego co wiem, to administracja forum, tego śmiesznego serwera (moderatorzy) też mieli "super moce", troszkę polizali i mieli parę rzeczy =)

Sam zostałem zbanowany na serwerze jak się ujawniłem, ale to za porachunki z Sensualem na Balantii, gdzie ciągle mu serwer "ktoś" bugował ^^

W filmiku wspomniane jest o znikających itemach z IS, sam przez to, w zupełności za darmo, odzyskałem kilkanaście iteów bez żadnych konsekwencji. Ponieważ administracja jest lekkomyślna i kiedy pisałem z kilku postaci o itemy, potem poprzekładałem je sobie na inne konto, które zostało zrobione z innego IP, etc. Na następny dzień konta, były zbanowane, ale tylko te, których nie było w historii zakupów, w IS. A moje konto z połową itemów z IS, normalnie sobie funkcjonowało. Itemki porozdawałem znajomym.

Ludzie, jeżeli macie jeszcze szanse, to zrezygnujcie z tego serwera, bo to są jego ostatnie chwile.

Pozdrawiam, dobra robota z tym filmikiem! Szacun!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

To było wiadome ze po czasie beda wyjebki. hehe serwer zrobiony dla szybkiego zarobku + wybiciu sie na YT:/
Moze to i było jakiś czas temu ale ile takich osób już bylo do dnia dzisiejszego.

Bravo Administracja !!!
Tak jak heytowaliscie inne kanały YT to teraz wasze powinny być je3ane na maxa

@ Kiedy zamykacie serwer ???
----------------------------------------------------------------------------------------------
haha juz bana zaliczylem na ich forum za pokazanie filmiku:]

Opublikowano

Czego było się spodziewać po 18 latku w 3 gim?

Dobrze, że nie grałem teraz oni są skończeni i będą siedzieć tak cicho jak HIKARIYAMI!

Equalizerq_eune_51_5_logo.png

Shady

Opublikowano

nie chcę tego mówić ale kocham cię v1res! takie ziomki byliście i cię jeszcze wyeab@ly oni !

shizer może nauczycieli przekupi i go dopuszczą w końcu do 3 klasy !

97885401236937515934.png

Opublikowano

nie chcę tego mówić ale kocham cię v1res! takie ziomki byliście i cię jeszcze wyeab@ly oni !

shizer może nauczycieli przekupi i go dopuszczą w końcu do 3 klasy !

To nie Shizera, Shizer skończył szkołe ;D

Opublikowano

To nie Shizera, Shizer skończył szkołe ;D

oj tam 1 ch.. bo on to gówno i respect też gówno ja nie widzę różnicy

SHIZER skończył ale OHP stolarz ebany!

97885401236937515934.png

Opublikowano

Serwer upada.

Czułem że będą przekręty wtedy gdy okradali konta na Astium, ponieważ mieli bazę Gladora S2.

Mogę to potwierdzić ponieważ byłem wtedy w gildii.

Oby serwer upadł, będą mieli nauczkę ;)

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

Opublikowano

To respect nie zdał 3 razy w gimanzjum i to nawet nie przez to że gra nocki bo ich nie gra musi chodzić spać o 22 xDD Beka 18 latek w klatce.

oLqzgYC.png

Opublikowano

Hah a pisałem od początku to mnie wszyscy hejtowali,

Mavex znowu miał rację <3

Serwera nie polecałem i nie polecam dalej o ile wgl stoi dalej xD

Opublikowano

Serwer nadal stoi i będzie stał :)

Co was obchodzi ich życie realne ? Wy sami pewnie lepsi nie jesteście.

@Mavex ty lepiej idź na ta Alistrie, czy już inny serwer ?:)

Opublikowano

V1res, a Ty co teraz tak na nich jedziesz, jak byliście ziomkami?:]

@aw Byłem z nimi w gildii na bodajze balantii i wiedziałem, że ich serwer to będzie niewypał. Nawet nie poświeciłem 2 minut na prezentacje, bo wiedziałem z góry, że będą jakieś przekręty.

Opublikowano

Bardzo Dziękuję za pomoc przy Reklamowaniu Filmki :) Myślę ze to dzięki wam aż tyle osób dowiedziało się o prawdzie :)

Ebac Restie

Sensual Dał sobie zjebac renomę już na Balantii teraz tylko wszystko pogorszył...

Pozdrawiam Janek.

Jestem królem po dziś dzień i mój gen się tym skaził.

Opublikowano

Porażka, i tak serwer byl gownem. Dzieki V1res za info, bo moj ziomeczek dobry mial tam grac. ;)

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

Opublikowano

Serwer nadal stoi i będzie stał :)

Co was obchodzi ich życie realne ? Wy sami pewnie lepsi nie jesteście.

@Mavex ty lepiej idź na ta Alistrie, czy już inny serwer ? :)

Oj krecie Ty to ten co kible się myje tak? xD

W metina nie gram od kiedy skończyłem gre na Alistri to takie smutne co nie? :/

Co do tematu skoro były przekręty z Jankiem to będą przekręty z innymi ;]

Opublikowano

Znacie jakiś serwer na którym nie ma i nie było przekrętów ?:)

Na każdym jest zawsze coś.

Oj krecie Ty to ten co kible się myje tak? xD

W metina nie gram od kiedy skończyłem gre na Alistri to takie smutne co nie? :/

Co do tematu skoro były przekręty z Jankiem to będą przekręty z innymi ;]

To ten, który zabiłby Ciebie jedna ręką w dodatku lewą :)

Opublikowano

Znacie jakiś serwer na którym nie ma i nie było przekrętów ? :)

Na alistri nie ma/było przekrętów ;]

a te gunwo od początku było wiadomo, że będzie pomoc administracji przecież hajs musi się zgadać co nie? respect z takim wykształceniem pracy nie znajdzie więc musiał postawić serwer żeby mieć kase xD

Ps. tak bardzo się boje :/

Opublikowano

Znacie jakiś serwer na którym nie ma i nie było przekrętów ? :)

To najwidoczniej grałeś tylko na Balmorze i Resti hahha

"Nie prowadzę po pijaku bo wole wysoki lot"

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wiem kiedy padł, ale pożegnajmy Restię, grubego Shizera i jego wspólników.. oby więcej serwerów nie było z waszym udziałem. [*]

Kosz. :/ Smutne.. Do tych co nie wiedzieli, serwer padł przez Gimnazjalistów w TEAM i ich przekręty, pozdro.

info z forum:

Witam... ;_;

W dniu dzisiejszym chcielibyśmy poinformować was o tym że zbliżamy się ku upadkowi. Serwer nie jest w stanie utrzymać się samodzielnie, a my nie mamy z czego dołożyć, aby wszystko opłacić. Może nieco przybliżę wszystkim dotychczasowe zarobki serwera. W tym miesiącu (całe 7 dni) zarobek serwera wynosi 340.8 złotych, w zaokrągleniu wychodzi około 49 złotych na dzień co daje nam 1470 złotych na miesiąc minus podatek i już nie starczy nawet na opłatę serwerów, do tego wszystkiego dochodzi opłata za zarządzanie naszymi serwerami, aby wszystko stało stabilnie, na sam koniec nasze wynagrodzenie.. co daje nam stan na minusie - dodam także, że utrzymanie serwerów kosztuje nas 1200 złotych plus około 500 złotych za opiekę nad serwerami. Sami widzicie że jest to niemożliwe.. mieliśmy plan, aby pracować (a raczej cała ekipa oprócz mnie, gdyż dużo nie robiłem) za darmo, tylko po to, aby serwer utrzymywał się samodzielnie. Ten plan niestety nie wypalił. Z całego serca chcielibyśmy was przeprosić, a zarazem prosić o zrozumienie dla nas. Zabrakło u nas profesjonalizmu i ogarnięcia w niektórych kwestiach, a te cechy odgrywają główną rolę w prowadzeniu serwera. Zapomniałem dodać.. długo męczyłem się z dungeon'ami, jednakże na marne ze względu na to, że błąd leżał dodatkowych bibliotekach gry, które posiadaliśmy tylko i wyłącznie my na naszym serwerze. Owe biblioteki nie były moje, przez co nie byłem w stanie w jakimkolwiek stopniu zapobiec przyczynie błędu. Cóż.. jeszcze raz chciałbym was przeprosić w imieniu swoim jak i całej ekipy. Wybaczcie. xD xD xD xD

Z poważaniem,
Ekipa Restia.eu

10616653_1489419637980205_70507861520869

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...