Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Epsilon dla LF4

rucek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Postanowiłem, że teraz będę chciał zaopatrzyć mój statek w lasery LF4. Chciałem was zapytać czy opłaca się składać epsilony dla zdobycia LF4 ? nie piszcie mi o kluczach, bo z 400 mi nic nie wypadło. Pytam tylko o te wrota.

Z góry dziękuję i przepraszam za błędy :)

Opublikowano

To prawie taka sama szansa jakbyś zbierał ze skrzyń , ale niby większa szansa jest że wypadnie z wrót ..

Opublikowano

To prawie taka sama szansa jakbyś zbierał ze skrzyń , ale niby większa szansa jest że wypadnie z wrót ..

i po co mi to piszesz ? pewnie zrobiłeś ze 3 epsilony i się udzielasz. Ja potrzebuję odpowiedzi od doświadczonych graczy, a nie od ludzi co nabijają posty :) Twoje 'przypuszczenia' mi w niczym nie pomogą. :)

Opublikowano

Jest 25%, że wypadnie FL - tak samo jak kapa - ja robię kappy - niny więcej o 21 części - ale więcej można zyskać jak nie wypadnie laser - części do drona czy desing do drona - wszystko po 25% szansy ...

Opublikowano

i po co mi to piszesz ? pewnie zrobiłeś ze 3 epsilony i się udzielasz. Ja potrzebuję odpowiedzi od doświadczonych graczy, a nie od ludzi co nabijają posty :) Twoje 'przypuszczenia' mi w niczym nie pomogą. :)

Uwierz mi że nie 3 ;) gram w darkorbit już około 5 lat także jak nic o mnie nie wiesz to się nie udzielaj ;) , napisałem tylko co wynikło z moich obserwacji , i według mnie szansa jest taka sama.

Opublikowano

Według mnie Epsilonow nie opłaca się robić, bo rzadko wypadają. Najbardziej polecam Kappy, lf4 leci co prawda tak samo jak z Epsilonow, lecz dodatkowo Herculesika mozna dropnąć. :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie opłaca się robić epsilonów, mała szansa na lf4 i dodatkowo koszty czyli około 200tys uri na jedneho Epsilona...

Opublikowano

moim zdaniem kupuj klucze male ilosci po 20 i wtedy zbieraj na jednej mapie na jakiej najczęściej latasz gwarantuje że trafisz min 1 lf4 na 20 kluczy podczas podwojenia na lf 4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...