Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Zmiany na PBE czyli nerf pi*rdolonej Riven, skin do Diany i wiele wiecej!

bekazgowien

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

e22e7a27ba264fa0436ddf542c1d733d.JPG

Macie dmg riven, więc nerf nie aż tak duży, jedynie E, HE HE :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Hahahhaha xD Nie dosc ze Jaxem ja Ruchalem to teraz jeszcze latwiej mi bedzie :D GJ RIOT ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Nie wiem w czym problem jeżeli chodzi o Riven, bo nadal jest tak samo silna. Przy normalnych trade'ach na linii nie odczuje się tego nerfa shielda, więc to bez różnicy, a nerf Q da się przeboleć, bo i tak ogólnie zadaje sporo dmg, elo.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Nie wiem w czym problem jeżeli chodzi o Riven, bo nadal jest tak samo silna. Przy normalnych trade'ach na linii nie odczuje się tego nerfa shielda, więc to bez różnicy, a nerf Q da się przeboleć, bo i tak ogólnie zadaje sporo dmg, elo.

nie jest tak samo silna jak wtedy, teraz bd rzadziej pickowana chociaz kazdy wie co robi riven w dobrych rekach.

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

nie jest tak samo silna jak wtedy, teraz bd rzadziej pickowana chociaz kazdy wie co robi riven w dobrych rekach.

no pick rate zmniejszy się o 5%, bo ci co grali Riven, bo była popularna, już sobie odpuszczą

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

Kogoś tu chyba pokurwiło, 3x mniej AD?!

Kurde, smutno się robi jak się patrzy jak słabsi gracze wpływają na całą grę. Na niższych ddywizjach nikt nie pomyśli o budowaniu armora na riven a potem jest płacz, raporty i listy do riotu...

Riven to był świetny champ bo pozwalała na bardzo szeroki zakres czynności dzięki dashowi, przemieszczeniu z q, tarczy, dużej prędkości poruszania, teraz może stracić użyteczność zupełnie obawiam się :(

najpierw weź się za zmienienie avatara i sygny dopiero udziel się na temat lola...

I dobrze, riven jadła mnie jak chciała gdy grałem tryndamerem teraz wreszcie wejdę do upragnionego Challangera :D

Opublikowano

najpierw weź się za zmienienie avatara i sygny dopiero udziel się na temat lola...

I dobrze, riven jadła mnie jak chciała gdy grałem tryndamerem teraz wreszcie wejdę do upragnionego Challangera :D

Jadła cię bo grałeś jak idiota. Proste.

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

UP jadła go po na 1 lv z 3x Q robiła 150dmg , bez obliczeń armora , nie licząc aa między każdym Q z buffem z pasywa -.-

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

UP jadła go po na 1 lv z 3x Q robiła 150dmg , bez obliczeń armora , nie licząc aa między każdym Q z buffem z pasywa -.-

dlatego jak widzisz, ze masz riven na topie to kupujesz doran dhielda lub cloth armor a nie przesz glupio na same AD -.-

742611478555387739101.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...