Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Klucze a LF-4

VIP Tego Serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ^^

Mam pytanie , mianowicie :

~Ile lf-4 trafię z 500 kluczy ? (około)

~Na jakich mapach najczęściej trafię lf-4 ?

~Klucze zbierać jeśli:

a) jest szansa na lf-4

b.) złote skrzynie (szansa na zeusa)

c) zwykłe codzienne skrzynki

Oczywiście nie wiem czy to coś daję dlatego się was pytam ;)

Napiszcie jak wy zbieraliscie i jak najczęściej trafialiscie lf-4.

Z góry dziękuję ;)

PS: Kiedy będzie możliwość kupienia formacji nietoperza ? xD

Opublikowano

1. Ciężko stwierdzić

2. Nie ma takich map.. Ja osobiście mam sentyment do 4-2 bo trafiłem tam lf-4 jak miałem 1 klucz.. :) I teraz zawsze tam zbieram..

3. Podwójna szansa jeśli chcesz je pod lf-4 ;)

Nietoperz będzie za rok na hallowen :)

Lubie grać a Ty?

XJ9PcNh.jpg

Opublikowano

My nie jesteśmy jasnowidzami, niestety :/

Tego nie przewidzimy ile LF-4 wydropisz. Możliwe że z 500 kluczy nawet 1 lf-4 ci nie wypadnie. Wszystko zależy od zajebistego szczęścia że tak powiem. Większe szanse będziesz miał podczas eventu, ale wątpie żebyś przez jeden dzień wydał aż 500 kluczy :)

Mi też raz dropło LF-4 z jendego klucza (klucz miałem z misji dziennej). Nie było to podczas eventu. Mapa : 1-4

Więc tak jak mówiłem, to nie liczy się mapa, jaka skrzynia itp. Liczy się szczęście do trafiania dobrych rzeczy.

Znam takiego gracza który ma ponad 90 coś LF-4 i nie ma w co wkładać. Pomyśl, ile on musiał wydać na klucze żeby wydropić aż 90 LF-4

Ja obstawiam więcej niż 10kk urki

Opublikowano

ostatnio też założyłem taki temat i skusiłem się na kupno kluczy dla LF4. Otworzyłem 400 skrzyń na ostatnim evencie bodajże przedwczoraj i zero LF4 i designu. Kiedyś z 10 kluczy wyleciała mi LF4, więc to tylko zależy od szczęścia. I otwieranie tylu skrzyń jest mega nudne usnąłem przy tym ze 4 razy na biurku przed kompem :D

Opublikowano

Podobno są jasnowidze na świecie xD ale gdzie to pojęcia nie mam :D

Idź i spytaj się za którym razem wydropi mi LF-4 albo dres do golca, napewno ci odpowie jak mu dobrze zapłacisz :D

Opublikowano

Mi się zdaje że do każdego konta masz przepisaną ilość LF4 i innych części wyposażenia z kluczy i system daję nagrody losowo więc, możesz wyciągnąć Zeusa LF4 albo i nie. Tak samo nie ma żadnej mapy na której jest najwięcej LF4 jest stwierdzone tylko ża na mapach pvp wylatuje mniej syfu :)

Opublikowano

Wszystko zależy od farta i od tego jak Ci wydropi ;) nie ma na to jakiegoś "systemu" czy sposobu ;)

Opublikowano

Coś pokombinowali z tymi FL4 - 6 miesięcy temu ze 100 kluczy wypadał mi przynajmniej jeden laser FL4 - a teraz na 400 kluczy nic nie wypada.

Wypadają same śmieci.

Teraz robię wrota - nie wierzę już w znalezienie lasera z kluczy ...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja mam jeden sposub na 100 kluczy trafiłem 10 lf4 bez ewentu poprostu zbieraj na mapach na których najczęściej latasz bijąc alieny

Ile razy można mówić że na to nie ma sposobu ani systemu , miałeś mega zajebistego farta i tyle D:

Opublikowano

Jest sposób pomyśl trochę kolego

Na każdą mape jest przydzielona z góry ilosc zajebistych rzeczy

(tego sposobu nauczył mnie wujek który pracował w ekipie darkorbit)

Usiądz i chwile zastanów sie na jakich mapach najmniej skrzynek zbierają ludzie??

na x-1 'ah bo lecą tylko za straunery

Rezultat:10 kluczy

3 lf4

2 bo2

2 moduly

Spectrum

1 lf3

1 ammo i cdd

wiec nie gadać że nie ma sposobu

Jak ktoś coś fajnego dropnie niech napisze niżej i potwierdzi to co mówie :)

Opublikowano

Jest sposób pomyśl trochę kolego

Na każdą mape jest przydzielona z góry ilosc zajebistych rzeczy

(tego sposobu nauczył mnie wujek który pracował w ekipie darkorbit)

Usiądz i chwile zastanów sie na jakich mapach najmniej skrzynek zbierają ludzie??

na x-1 'ah bo lecą tylko za straunery

Rezultat:10 kluczy

3 lf4

2 bo2

2 moduly

Spectrum

1 lf3

1 ammo i cdd

wiec nie gadać że nie ma sposobu

Jak ktoś coś fajnego dropnie niech napisze niżej i potwierdzi to co mówie :)

Po pierwsze , na bajkę o tym że ktoś tam był w ekipie darka nikt się nie nabierze ;) po drugie pisze się stunter a po trzecie , masz jakiś dowód ? Ss czy coś , nie? Tak też myślałem , nie wypisuj tu bajek proszę Cię ;).

Opublikowano

Wiecie ja odtworzylem cos okolo 1100 kluczy na ta chwile no i dostalem cale 2 lf4 ;dd i zero designow . Otwieralem podczas wszystkich eventow oraz zwyklych dni. Wiec w cuda nie wieze ze ktos z 10kluczy 3 lf4 trafil ;/

Opublikowano

No widzisz... moja teza zaczyna się potwierdzać..

Prosze bardzo jak nie wierzysz to moge pokazac screana tylko wujka z ekipy czy ekwipunku :)???

Opublikowano

Ja na 4-3 mam najlepszy drop - Diminischer (siostrze) LF-4 (sobie) 20cdd (sobie) i jakieś coś więc...

Ale polecam też pod kamykami (meteorami) szukać bo siostra tam tez LF-4 trafiła.:)

Opublikowano

Nagroda jest generowana losowo na bieżąco... Powiem tak... ja kiedys mialem lf3 jak zaczynalem, 2 irki i reszta flax, generalnie poczatek, 3 dni grania... no i 2x klucz z misji, 3 klucz dokupilem... Otwieram... lf4, znow lf4 a pozniej cdd i ammo :D

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...