Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LoL Darmowe RP na start

Emperius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cwel reklamuje i trolluje was. Usunąć temat jak najszybciej bo jeszcze ktoś się nabierze....

@edit

Usunąć konto

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Heh no ja nie wieżę jutro chyba też zrobię taką stronkę.

Ok to jak zrobisz wyślij adres , trzymamy cie za słowo :).

Screen nie był przerabiany graficy mogą sprawdzić jak cos.

Niestety nie da się nabić 10 lvl w 5 min , tym bardziej że 30 jest maksymalny ....

Sam nabij i sprawdź a nie piszesz że nie działa i tyle ..... Sprawdź później się wypowiadaj ja sprawdziłem .....

Opublikowano

Niestety nie da się nabić 10 lvl w 5 min , tym bardziej że 30 jest maksymalny ....

Sam nabij i sprawdź a nie piszesz że nie działa i tyle ..... Sprawdź później się wypowiadaj ja sprawdziłem .....

Gdzie są mody wtf?

Perfidna reklama jak na YT referrale reklamują

Jaki mam ból dupy jak takie rzeczy widzę.

Idź do boba

Guardsmana

I nie wracaj

Not RIP

Jaką se myszke kupić? Mam obecnie z logitecha, żeby była z kablem USB, tak do 120zł. Kształ jak najzywklejszy, żeby to nie był"kloc" z 120 guzikami dodatkowymi. Pisać PW lub na statusie profilu. Pozdrawiam

Opublikowano

Gdzie są mody wtf?

Perfidna reklama jak na YT referrale reklamują

Jaki mam ból dupy jak takie rzeczy widzę.

Idź do boba

Guardsmana

I nie wracaj

Not RIP

Pierwsze udowodnij i nie obrażaj mnie, bo nic nie reklamuje; chcieliście dowody to macie a że się z nimi nie zgadzasz to twój problem..

Opublikowano

Screen nie był przerabiany graficy mogą sprawdzić jak cos.

Nie rozumiesz tego że zostałeś perfidnie naciągnięty na zrobienie reflinka ? jeszcze raz powtórzę KAŻDA osoba nawet bez linku dostanie 400 RP za wbicie 3 lv'a KAŻDA. Jestem ciekawy czy ty naprawdę nie dopuszczasz to siebie tej informacji czy jesteś autorem tej strony i ją promujesz ;_: (sorry za podejrzenia ale na tym forum już mnie nic nie zdziwi )

DR5ChPt.png

Opublikowano

Ja jak zrobilem konto dwa lata temu prawie bedzie juz 3 rok .Nic nie dostalem rp ale gowno ;P

Pewnie RIOT chce przyciagnac tym sposobem wielu nowych graczy D;

Opublikowano

Ale ten czlowiek jest po... Pewnie sam jest Autorem strony i nas w chuja robi (czyt. Jaja z nas robi)

Fake i jedno wielkie NASTEPNE GOWNO.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

On was TROLLUJE LUDZIE BANA DAJCIE CWELOWI

Pierwsze udowodnij i nie obrażaj mnie, bo nic nie reklamuje; chcieliście dowody to macie a że się z nimi nie zgadzasz to twój problem..

Weź spindalaj lajki dają osoby z 1 postem to se źle wymyśliłeś.

Idź rób ludzi w konia gdzie indziej, z tego forum wio.

Opublikowano

On was TROLLUJE LUDZIE BANA DAJCIE CWELOWI

Weź spindalaj lajki dają osoby z 1 postem to se źle wymyśliłeś.

Idź rób ludzi w konia gdzie indziej, z tego forum wio.

Napisz do moderatorów niech sprawdzą, a nie oskarżasz mnie bezpodstawnie ....

To jest off top , jak narazie działa dostałem rp , podesłałem screena (mam dopiero 5 lvl jak nabije 10 to podeśle kolejnego), jak nie chce wierzyć to nie wierzcie; ale mam wrażenie że niektórzy z tego forum próbują mnie obrazić ...

Ciekawe ile osób z tych co twierdzą że nie działa sprawdziło ten sposób ?

Opublikowano

Omg

Napisz do moderatorów niech sprawdzą, a nie oskarżasz mnie bezpodstawnie ....

To jest off top , jak narazie działa dostałem rp , podesłałem screena (mam dopiero 5 lvl jak nabije 10 to podeśle kolejnego), jak nie chce wierzyć to nie wierzcie; ale mam wrażenie że niektórzy z tego forum próbują mnie obrazić ...

Ciekawe ile osób z tych co twierdzą że nie działa sprawdziło ten sposób ?

A ja ci już 3 raz napiszę że KAŻDY dostaje 400 RP za wbicie 3 lv'a (nawet bez tego linku[reflinka]) nie wiem czy ty specjalnie tego nie komentujesz czy naprawdę jesteś aż tak niekumaty.

@Nie polecam strona zrobiona przez naciągacza (podejrzewam autora tematu) który myśli że każdy jest frajerem i zrobi mu reffklnki i jak zrobi multi konta to ktoś mu uwierzy :_:.

DR5ChPt.png

Opublikowano

Patrzcie, tylko zrobić taką stronkę i taki spam, (widzę zysk na ten miesiąc ^^)

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Dobra koniec tej ściemy. Strona służy do nabijania reflinków, a autor kręci z Was beke przed monitorem na 100% : ]

Następnym razem w kodzie strony spróbuj zamaskować reflinka, chyba że nie potrafisz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...