Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS][System uzbrojenia na Shivamt2 (Nninja) #3

ShivaMt2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

V
V
V
V
R
E
K
L
A
M
A
V
V
V
V

V

V

V

V

ShivaMT2 przedstawia wam poprawiony set zbroi dla ninji :)

Jutro najprawdopodobniej ukaże się set dla woja, z góry przepraszamy za spam naszym serverem

w dziale media, ale chcemy aby ShivaMT2 została dostrzeżona przez jak największe grono ludzi.

3x9u.png
k0kz.png
c5o9.png
0pou.png
bszm.png
cm7o.png
xfs3.png
6p5b.png
i60d.png
ngc1.png
927w.png
dcb7.png
Zbroja do expa :
jzfj.png

Zapraszamy na nasz profil na mpcforum oraz fanpage, na którego przeniesiecie się klikając sygnaturke.
Pozdrawiamy serdecznie naszych youtuberów oraz wszystki przeglądających temat.
TeamShivaMT2

3npr.png

Odwiedź naszego fanpage oraz na profil na facebooku.

Opublikowano

nadal za ciekawie nie jest :D lecz trochę lepiej niż wcześniej ale to chyba kwestia gustu nie wiem kilka zbrojek tylko mi się nie podoba

ngc1.pngcm7o.pngk0kz.png

Te co są w spoilerze według mnie są do poprawy xD Ta pierwsza jakaś taka u ninji kobiety dziwnie wygląda zapewne u sury ma ten różowy czy innego koloru kapeluszek xD co śmiesznie wygląda przecież sura to mroczny czarownik w różowo podobnym ubraniu będzie to wyglądało tak jakby dać w stalce obrazek Hello Kity :D i pamiętajcie ( Hello Kity czyli kotek z piekła) :D ostatnia czyli ta stalka moim zdaniem kolor jest brzydki jako taka zła nie jest lecz ten kolor mi się nie podoba kwestia gustu i kolorowe stalki mi się trochę "przejadły" :D a zbroje do expa nadal najlepsze :D ostatnia i przedostatnia zbroja są najlepsze w tych pvp i one mogą zostać :D mimo że u kobiety kolorystycznie jest całkiem inna to i tak wygląda nawet fajnie :D

(PS: To jest tylko moje zdanie i nie musicie go brać pod uwagę ja mam taki dziwny gust co do zbroi i broni także wybaczcie mi to :/)
PS2: Serwer polecam widać że administracja się stara :)

Opublikowano

Czasami jest ciężko spasować ze zbrojami gdyż set np. u wojownika jest zdecydowanie lepszy niż dla ninji, a jednak musi się zgadzać.

3npr.png

Opublikowano

Update, Zapraszamy na nasz FanPage klikając w naszą sygnaturkę!

3npr.png

Opublikowano

Update - Zapraszamy do Lajkowania naszego FB podanego w sygnie!

Pozdrawiamy i życzymy Wesołych Świąt!

3npr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...