Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy gra mi pójdzie w 45-60 FPS ?

Gość Zacieszynka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ,mam takie pytanie czy WT mi pójdzie płynnie na moim lapku ? Pytam się bo ściąganie zajmie mi 8h i nie wiem czy nie ściągnę na marne. I na jakich detalach.

Sprzęt :

Intel Core i5 3230M 2,6Ghz

Nvidia 710M 2GB

4GB ramu

750GB dysku

grałbym w 1280x720.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Ja mam gorszy sprzęt i mi idzie, na Twoim pójdzie z palcem w ...... Nosie bardzo płynnie :)

Opublikowano

Siema ,mam takie pytanie czy WT mi pójdzie płynnie na moim lapku ? Pytam się bo ściąganie zajmie mi 8h i nie wiem czy nie ściągnę na marne. I na jakich detalach.

Sprzęt :

Intel Core i5 3230M 2,6Ghz

Nvidia 710M 2GB

4GB ramu

750GB dysku

grałbym w 1280x720.

Nie rozumiem takich pytań.Czy Ci pójdzie na takim sprzęcie? Sądząc po rozdzielczości to pewnie laptop. Ale do jasnej Anielki, kolego masz i5, 4GB RAM wystarczą spokojnie nie mówiąc o Twojej karcie grafiki,która prawdopodobnie uciągnie jeszcze kolejnego Battlefielda. Czy Ci ruszy? No raczej i to na najwyższych...mój 5 letni komputer to ciągnie na najwyższych więc nie widzę problemu.

Opublikowano

Nie rozumiem takich pytań.Czy Ci pójdzie na takim sprzęcie? Sądząc po rozdzielczości to pewnie laptop. Ale do jasnej Anielki, kolego masz i5, 4GB RAM wystarczą spokojnie nie mówiąc o Twojej karcie grafiki,która prawdopodobnie uciągnie jeszcze kolejnego Battlefielda. Czy Ci ruszy? No raczej i to na najwyższych...mój 5 letni komputer to ciągnie na najwyższych więc nie widzę problemu.

No nie przesadzajmy z tą grafiką. Z najnowszym Battlefieldem w multi na rozsądnej rozdziałce będzie prawdopodobnie ledwo radziła sobie na niskich detalach. Zresztą ja mam laptopa z 6GB RAM, tym samym i5, lepszą grafiką i gram na średnich. Kolega mógł mieć uzasadnione obawy o wydajność, bo w końcu laptopy do gier nie służą.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...