Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] 0% Przywoływania

KyZer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

[Problem] Witam. Otóż odpalam lola, loguje sie, szukam gry i wchodzę do niej, otwiera mi się okno ładowania i ciągle jest 0%.. Ile bym nie czekał to ciągle tak jest + nie widzę obrazka swojej postaci ani innych (Jak gram na botach to botów widze).. Dzieje sie tak od wymiany starej karty graficznej na nową. Próbowałem to naprawić wszystkim.. Formatowalem komputer, naprawialem lola, reinstallowalem, aktualizowalem wszystkie sterowniki i wszystko na nic.. Lecz ostatnio (Po wspomnianym formacie komputera) wbiło mi do gry i wszystko dobrze smigalo lecz na nasteny dzien znów to samo.. Dodam że przed wymianą karty mialem Service Pack 2 lecz nowa karta wymaga SP3 więc go zainstalowalem, niewiem czy on ma na to wplyw lecz wole wspomniec.

Mój sprzęt: AMD Sempron Processor 3000+ , 2.0 GB RAM , NVIDIA GeForce GT 630

Dxdiag: http://speedy.sh/AxhRh/DxDiag.txt

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/340d7d8742abfadd40cc014aa475f542b4fea2e432d054668fcd69f6ba678a48/analysis/1387308446/

Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.

Opublikowano

W innych grach nie masz problemów typu komunikatów "sterowniki do karty graficznej przestały działać " ?

Do tego ten procesor strasznie ssie,spróbuj może odpalić lol'a na zintegrowanej grafice.

Opublikowano

W innych grach nie masz problemów typu komunikatów "sterowniki do karty graficznej przestały działać " ?

Do tego ten procesor strasznie ssie,spróbuj może odpalić lol'a na zintegrowanej grafice.

Nie mam takiego problemu. Wiem że procesor ssie, będę go wymieniał w serwisie, tak samo karta byla wymieniana. I pytanie.. Jak odpalic lola na zintegrowanej grafice?

Opublikowano

Nie mam takiego problemu. Wiem że procesor ssie, będę go wymieniał w serwisie, tak samo karta byla wymieniana. I pytanie.. Jak odpalic lola na zintegrowanej grafice?

Z tylu na "pudle" od komputera masz kilka wejść VGA na grafikę(bodajże 3),wybierz te wejście u góry,powinno być bardziej węższe niż od norml. grafiki.

Opublikowano

Z tylu na "pudle" od komputera masz kilka wejść VGA na grafikę(bodajże 3),wybierz te wejście u góry,powinno być bardziej węższe niż od norml. grafiki.

Mam 2 wejścia. Jak podłączam do tego wyżej monitor mi sie nie chce włączyć.

Monitor: Plug and Play

Opublikowano

Mam 2 wejścia. Jak podłączam do tego wyżej monitor mi sie nie chce włączyć.

Monitor: Plug and Play

A jaką masz płytkę główną ? Może nie masz zintegrowanej grafiki,polecam Ci też wyczyszczenie kompa Ccleanerem,wyłączenie antywirus'a oraz zapory podczas gry.

Opublikowano

bo to 1 jest to zintegrowana karta graficzna, podpinaj pod dedykowaną. Spróbuj zainstalować NAJNOWSZE, albo STARSZE sterowniki, (albo z GF wybierz sterowniki w fazie BETA)

//edit - a nie lepiej przypadkiem zainstalować W7 lub W8/8.1?

Opublikowano

Dodaj skan do pliku - 2h. :)

haha wsadzić trojana do pliku .txt

to trzeba mieć coś w łbie...

Pobierz najnowsze sterowniki do karty graficznej , program nvidai experience.

i wyłącz zintegrowaną gpu w biosie

Opublikowano

Bywa, najmniejszy kod może być przyczyną do wirusów. Każdy plik, który jest dodawany na mpcforum musi posiadać skan. ;)

8372383248.png
Opublikowano

A jaką masz płytkę główną ? Może nie masz zintegrowanej grafiki,polecam Ci też wyczyszczenie kompa Ccleanerem,wyłączenie antywirus'a oraz zapory podczas gry.

M61SME-S2. Komputer byl dopiero formatowany, probowalem wylaczac antywirusa oraz zapore ale to nic nie daje.

bo to 1 jest to zintegrowana karta graficzna, podpinaj pod dedykowaną. Spróbuj zainstalować NAJNOWSZE, albo STARSZE sterowniki, (albo z GF wybierz sterowniki w fazie BETA)

//edit - a nie lepiej przypadkiem zainstalować W7 lub W8/8.1?

Sterowniki mam najnowsze, wszystko aktualizowalem.

Spróbuj reinstal lola.

Jaki masz system operacyjny?

Jeśli Windows7 lub 8 to uruchom jako administrator.

Polecam napisać do supportu LoLa, oni będą wiedzieć o co chodzi(tak mi się wydaje):

https://support.leagueoflegends.com/home

Możliwe że stało ci się to po updacie, coś się źle mogło zainstalować.

Przecież pisałem że reinstallowalem lola, naprawialem. Mam XP'ka, probowalem uruchamiac jako administrator. Pisałem również do supportu lecz juz czekam z 5 dni.

Pobralem wszystkie mozliwe najnowsze sterowniki oraz posiadam NVIDIA Experience. Pytanko, jak wylaczyc zintegrowaną gpu w biosie ?

Opublikowano

M61SME-S2. Komputer byl dopiero formatowany, probowalem wylaczac antywirusa oraz zapore ale to nic nie daje.

Sterowniki mam najnowsze, wszystko aktualizowalem.

Przecież pisałem że reinstallowalem lola, naprawialem. Mam XP'ka, probowalem uruchamiac jako administrator. Pisałem również do supportu lecz juz czekam z 5 dni.

Pobralem wszystkie mozliwe najnowsze sterowniki oraz posiadam NVIDIA Experience. Pytanko, jak wylaczyc zintegrowaną gpu w biosie ?

Napisz jeszcze raz do tego support'u,błąd jest dziwny-my możemy szukać rozwiązania a to może być bugg.

Pobierz jeszcze Nvidia PhysX i te duperele.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...