Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]PaySafeCard jak to działa?

mnsl001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić sobie JgTig 8.8cm przy pomocy Paysafecard. Jednak mam kilka pytań.

1. JgTig kosztuje 154.00zł czyli muszę kupić 1x100zł 1x50zł i 1x20zł?

2. Zakupując czołg zostanie mi 16zł będę mógł je wykorzystać?

3. Czy jak coś pójdzie nie tak będę mógł odzyskać pieniądze?

Opublikowano

Witam mam zamiar kupić sobie JgTig 8.8cm przy pomocy Paysafecard. Jednak mam kilka pytań.

3. Czy jak coś pójdzie nie tak będę mógł odzyskać pieniądze?

1. Tak

2. Tak - na złoto

3. Oczywiście, że odzyskasz, ponieważ ja w środę kupiłem złoto poprzez SMS i dziś dopiero dostałem złoto + 3 dni premium.

W razie problemów pisz do supportu.

Opublikowano

3. Czy jak coś pójdzie nie tak będę mógł odzyskać pieniądze?[code]

1. Tak chyba, że posiadasz jakieś stare nie wykorzystane to da się to jakoś łączyć. Ale jeżeli nie to musisz 100zł 50zł i 20zł :)

2. Tak będziesz mógł wykorzystać je na wszystko na każdą grę która przyjmuje 10zł PSC itd..

3. Z pewnością tak po prostu podasz kod do supportu i oni "naprawią" twój błąd z kartą :) Ogólnie PSC Support jest bardzo przyjazny zresztą to samo mogę powiedzieć o Support Wargaming ;P

Za nim kupisz to możesz zawsze poczekać ponieważ są teraz przeceny może Jagódka się trafi :)

Opublikowano

3. Czy jak coś pójdzie nie tak będę mógł odzyskać pieniądze?[code=auto:0]

1. Tak chyba, że posiadasz jakieś stare nie wykorzystane to da się to jakoś łączyć. Ale jeżeli nie to musisz 100zł 50zł i 20zł :)

2. Tak będziesz mógł wykorzystać je na wszystko na każdą grę która przyjmuje 10zł PSC itd..3. Z pewnością tak po prostu podasz kod do supportu i oni "naprawią" twój błąd z kartą :) Ogólnie PSC Support jest bardzo przyjazny zresztą to samo mogę powiedzieć o Support Wargaming ;P

Za nim kupisz to możesz zawsze poczekać ponieważ są teraz przeceny może Jagódka się trafi :)

Teraz jest -15% i baaaardzo dawno lepiej nie było.

Opublikowano

Ostatnio płaciłam psc, wpisałam kody i w czasie przekierowania straciłam połączenie z internetem. Boosty się nie dostały i straciłam kody. Napisałam do suportu. Załatwili sprawę jeszcze tego samego dnia, więc nie musisz się martwić ewentułalnymi problemami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...