Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Aktywacja konta na serwerze ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głowiłem się z dotpay'em i do teraz nie mogę dojść do tego, jak sprawić, żeby na stronie www serwera, powstała aktywacja konta na serwerze za symboliczną złotówkę (czyli SMS za 2,46 zł) ?

Chodzi o to, że człowieczek, który chce zagrać na serwerze, wpisuje w 1 okienko nick, jaki chce mieć w grze, wysyła SMS'a o treści ...... na numer ......, dostaje kod zwrotny, który trzeba wpisać w 2 okienko i klika w "przycisk" AKTYWUJ. Symboliczna złotówka trafia na konto admina.

Automatycznie może wejść na serwer, zarejestrować się (/login przykład przykład) i grać.

Jest to usługa SMS KOD.

Chcę uniknąć sytułacji, gdzie zbanowany gracz, zakłada sb 2 konto za free i gra dalej...

Dodatkowo zasila to konto admina, dzięki czemu może zwiększać ilość slotów i wprowadzać nowe udogodnienia :)

Przy okazji :

WESOŁYCH ŚWIĄT C:

Chłopek, który pracuje :)

Opublikowano

To tak, jak masz na jakims hostingu to latwiej i moge ci to zrobic, a jak chcesz, zeby przez wlasna stronke i na wlasnego dotpay'a to juz kieruj sie do programistow :D

585051449511123978085.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...