Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] Konkurs od tesoro , dobre nagrody

xxxxxxxxvxxxxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , was jeżeli tytuł przykuł uwagę chciałbym przedstawić wam facebookowy konkurs tesoro , polega na zdobyciu jak największej ilości refflinków ,

może przejdę do tego co was zaciekawi

pula nagród jest bardzo ciekawa , do wygrania są myszki , podkładki , słuchawki i bardzo dobre klawiatury które znajdziecie na ich oficjalnym sklepie

http://www.tesorotec.pl/

dodatkowo , jeśli zdobędziesz 30 poleconych otrzymujesz gwarantowaną nagrodę w postaci podkładki oraz T-shirtu ,

jak wziąć udział ? ?

to proste wchodzimy na link :

https://www.facebook.com/TESORO.USA?sk=app_143103275748075&brandloc=DISABLE&app_data=from-55yvy7

wypełniamy wszystko zgodzie z poleceniami , i zostajemy przekierowani na nową kartę gdzie otrzymujemy własny link polecony który możemy wysyłać do znajomych

nfsw_PIETRAS223.png
Opublikowano

A czy znajomy musi polubić tą strone?? Mój kolega wszedł w mój link i nie dostałem tego refflinka

Opublikowano

Nie opłaca się :) Będzie tak jak z fejsbukowymi konkursami typu "Najwięcej lajków - winner". Będzie reffowanie na botach itp.

Ale tutaj masz gwarantowane, do tego sprawdzają. ;)

To jest cholernie zbugowane, na mojej stronie, na moim końcie pokazuje się ilnk szymico, legit.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...