Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[BasterCraft] [300slot] [24/7] [Wojny Frakcji+mcMMO] [WYJATKOWE DODATKI] Zapraszamy!

MarcinBaster

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Host przeniósł wszystkie swoje serwery na nowe maszyny i jakieś problemy ma. Na tę chwilę wysypało wszystkie jego serwery. Czekamy na informacje od niego.

Admin postara się nam to jakoś wynagrodzić . Więc nowych graczy również zapraszam przy ponownym starcie serwera !:D

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam

Bardzo wszystkich przepraszam, że nic nie pisałem ale za małą pomyłkę w jednym z moich postów dostałem blokadę na mpcforum ;/

Co do serwera to host przenosił się na inną maszynę, która okazała się gorsza od starej i nie wyrabiała. Wszystkie serwery zostały zawieszone i dziś w nocy całość wraca na starą maszynę. Bardzo was za to przepraszam. Mam nadzieje, że już rano wszystko będzie dobrze działać.

Pozdrawiam

Kilka informacji

1.Wprowadziłem drop ze stone gdy znów dostałem serwer

2.Usunęło graczy z gildi ;/ Proszę się zgłaszać do administracji aby was przypisał

Przepraszam bardzo za problemy

Opublikowano

HomeBoys zapraszają do gry! Miła atmosfera , dojrzali gracze jak na mc :D .. No i serwer bardzo dopracowany! Wbijać !!.

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, grafika jest wykonana na średnim poziomie. Mała ilość slotów jak na taki serwer, ale i tak zasługujesz na plusika.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Bardzo ładna prezentacja, grafika jest wykonana na średnim poziomie. Mała ilość slotów jak na taki serwer, ale i tak zasługujesz na plusika.

300 slotów to mało?

Coś Ci nie wychodzi to nabijanie postów ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...