Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

♕ Dead Craft | Survival | Zapraszamy! ♕

Mezir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

logo.png

Witam i zapraszam na nowo powstały Serwer Minecraft!

Serwer jest 120 slotowy, dzięki temu nigdy nie będziesz miał problemów z wejściem na serwer (no chyba, że zdarzy się przerwa techniczna).

Jeśli chodzi o tym serwera. Jest to survival, więc każdy z Was będzie mógł poczuć wolność zaraz po przekroczeniu czerwonej nili!

Jedyne co Was ogranicza, to regulamin, którego należy przestrzegać, bo porządek musi być. ;)

IP Serwera: dead-craft.pl

Serdecznie Was zapraszamy i mamy nadzieję, że będziecie bawić się wspólnie z Nami!

Ekipa Dead-Craft.pl

Opublikowano

Nie działa.

Działa na 100% przecież sam jestem na serwerze. :)

Skoro przez domenę Ci nie idzie wejście na serwer to spróbuj przez to IP: 178.32.95.164

Opublikowano

Serwer dno, okradlem poza spawnem jakis dom bez claima ani cuboida, a wbila jakas adminka i mi sie zaczela zalic ze ja okradlem, po chwili teleportowal mnie admin i wszystko kazal mi oddac...
Pisze ze to jest survival a to jest dno, sa dzialki i nie mozna nikogo okradac.
DNO DNO DNO

Nie polecam

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Serwer dno, okradlem poza spawnem jakis dom bez claima ani cuboida, a wbila jakas adminka i mi sie zaczela zalic ze ja okradlem, po chwili teleportowal mnie admin i wszystko kazal mi oddac...

Pisze ze to jest survival a to jest dno, sa dzialki i nie mozna nikogo okradac.

DNO DNO DNO

Nie polecam

Nie polecaj, okej. Tyle, że jak się okrada podczas przerwy technicznej to tak jest. Pierwsze słyszę, aby były działki. : D Człowieku, to nie jest 100% Survival, tylko typ survival + Factions. Gdy wgramy już gildie, claimy zostaną usunięte. Pozdrawiam - Twist.

Opublikowano

No tak, to nie jest survival tylko w 99.9% freebuild
Są działki, jak masz tabliczke w ręku to pisze, postaw aby utworzyć działke, czy coś w tym stylu.
Nie wiecie co dajecie graczom na start? Może to nie sa wasze pliki serwerowe?
Serwer sie robi wtedy, gdy jest gotowy, a nie po to, zeby ludziom zabierac cenne sekundy zycia.

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

No tak, to nie jest survival tylko w 99.9% freebuild

Są działki, jak masz tabliczke w ręku to pisze, postaw aby utworzyć działke, czy coś w tym stylu.

Nie wiecie co dajecie graczom na start? Może to nie sa wasze pliki serwerowe?

Serwer sie robi wtedy, gdy jest gotowy, a nie po to, zeby ludziom zabierac cenne sekundy zycia.

Sądząc po tym co piszesz, to już wiem jak wyglądasz w rzeczywistym świecie. Działki są po to, aby na start od razu gracze wszystkiego nie stracili. Poza tym, czytaj co napisałem. Jak zabieramy sekundy życia, to niech ludzie nie wchodzą. Po pierwsze, na freebuildzie są działki obok siebie. Po drugie, jest coś takiego jak /warp kopalnia, surowce, tartak. Wszystko na /warp sklep i dodatkowo survival. Widziałeś u nas mape freebuild? Znasz znaczenie tego słowa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...