Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Itemshop (Pseudo dyskusja)

TreleMorele123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was pytanie. 2 lata temu grałem w NOS, a w itemshopie było dosyć tanio. Czy oni powiększyli ceny wszystkich przedmiotów czy jak?! Nie mogę uwierzyć, że to kurna za pudełko na SP tyle płacić. Co o tym myślicie?

Opublikowano

"(pseduo dyskusja)" czyli po Polskiemu spinanie dupy:) Nie chcesz ladowac nie laduj nikt ci nie karze. Po co dyskutować o cenach jak i tak się przez to nie zmieni a nd uzywaja tylko ci co chca wiec dla mnie to bezsensu i temat do zamkniecia ;)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

"(pseduo dyskusja)" czyli po Polskiemu spinanie dupy:) Nie chcesz ladowac nie laduj nikt ci nie karze. Po co dyskutować o cenach jak i tak się przez to nie zmieni a nd uzywaja tylko ci co chca wiec dla mnie to bezsensu i temat do zamkniecia ;)

Ok ja nie chce płacić podatków, mogę to zrobić?

szczerze ja mogę na gry wydawać dużo.. ale na nostale nie wydam już ani złotówki za zachowanie gf i dam wam głowę uciąć że zmienili ceny na te same dlatego że dużo osób się wypięło.. może jedynie topka kupowała ;).

Perła za 99 ND.. przecież to bezsensu, pomyśl ile taki żółw warty teraz w perle, albo krzak :).

Tym bardziej że Polacy nie potrafią handlować itd.. walną tanią cenę a reszta bandy za nimi a potem się dziwią czemu nie mogą zarobić.

Co do tego twojego posta zgadzam się po części że jak nie chce niech nie ładuje.. ale tu chodzi o idiotyzm GF a nie o to że przez IS można zrobić coś co inny gracz robi np. miesiąc.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Uczeń
Opublikowano

Wg mnie lepiej z allegro, bo to jest pewniejsza ilosc kasy, a za ND nie wiadomo czy uzyskasz tyle ile byś chciał, a po za tym teraz jest event więc ceny itemków z NM potanieją wieć jeszcze jeden argument na korzyść allegro.

18706.png
Opublikowano

kk z allegro wychodzi taniej ale czasami są okazje ND 50% itp.

Musisz się znać na cenach ^^.

Kiedy nienawiść każe się człowiekowi rozwijać, staje się ona jedną z wielu form miłości.

Po śmierci obawiam się tylko reinkarnacji.

Mogę zatracić się we własnych myślach..
Chcę być szefem, w głowie mam tylko chromowane dziewiątki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...