Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Oferuję] Serwer Dedykowany + WWW + Sponsoring

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Byłem sponsorem pewnego projektu, który z racji braku umiejętności i chęci admina technicznego okazał się klapą i marnotrawstwem pieniędzy i czasu. Krótka i szybka piłka. Mam aktywną, uruchomioną, gotową do pracy maszynę, która uciągnie ponad 1000 osób. Do tego mam już gotową stronę ( niestety na tej stronie serwerownia pobiera % z wpłat z IS, więc fajnie było by postawić coś osobnego, [mam hosting]). Hosting wykupiony na petarnej maszynie. Dotychczas nikt nie przewrócił atakiem serwera, strony, a nawet forum. Oferuję pełny profesjonalizm i zaangażowanie w projekt, oraz chęci. Sam mogę pomóc, chociaż jeśli chodzi o metina jestem początkujący. Szukam osób ogarniętych. Nie chcę kolejnych serwerów z 15-16 latkami (chyba, że wykażą rozum podczas rozmowy i stwierdzę, że jest ok). Co do procentu i zabezpieczeń to możemy sobie spisać umowę o dzieło i bez lipy. Czego ja oczekuję? Chcę tylko zwrotu pieniędzy, które zostały włożone w maszynę. Wszystkie osoby, które ze mną współpracowały wiedzą, że jestem dobra morda. Kontakt do mnie daje niżej:

gg: 49148912

skp: wasiinowroclaw

Poprzedni projekt Shirqa i mój: manvia.pl (klapa)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...