Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mysz i podkładka do 300 zł.

marcinkloc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zależy jak lubisz trzymać mysz. Ten bloody gun v7 jest bardzo spoko jak na swoją cenę. Opcjonalnie można zmienić podkładkę na większą ale to już wobec uznania.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Obydwie to używki. Ja tam używanej myszki bym nie brał ale jak tam lubisz. Mamba i DeathAdder bardzo dobre myszki. Możesz śmiało brać którąś z nich. Co do podkładki to polecam SteelSeries QCK/QCK + albo Razer Goliathus Speed/Control.

G1iWyyb.png

Opublikowano

Obydwie to używki. Ja tam używanej myszki bym nie brał ale jak tam lubisz. Mamba i DeathAdder bardzo dobre myszki. Możesz śmiało brać którąś z nich. Co do podkładki to polecam SteelSeries QCK/QCK + albo Razer Goliathus Speed/Control.

Nie no, w sumie to wolałbym nowe, dopiero teraz się zorientowałem, że są używane >.<

Więc z nowych jaka byłaby najlepsza ?

Opublikowano

@up Co jest z tą nie tak? To że w tym sklepie jest dosyć tania to nie znaczy że zła. Bardzo dobra firma i porządna znana i chwalona podkładka. Nie ma raczej sensu inwestowac w coś innego no chyba, że BARDZO ci zależy na jakiejś razerowej ale to nie ma co. Miałem Razer Goliathus Speed i został wymieniony właśnie na SteelSeries QCK+.

G1iWyyb.png

Opublikowano

@up Co jest z tą nie tak? To że w tym sklepie jest dosyć tania to nie znaczy że zła. Bardzo dobra firma i porządna znana i chwalona podkładka. Nie ma raczej sensu inwestowac w coś innego no chyba, że BARDZO ci zależy na jakiejś razerowej ale to nie ma co. Miałem Razer Goliathus Speed i został wymieniony właśnie na SteelSeries QCK+.

Okej, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...