Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Refferale

Denush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Chciałbym zrobić sobie troszkę referrali. Czy istnieje możliwość otrzymania bana za coś takiego? Oczywiście każde konto byłoby robione przeze mnie na innym IP internetu.

Pozdrawiam

@Edit

Wiem, że nazwa tematu jest zła. Refferale --> Referrale

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

ja mam zrobionych ich okolo 27 [10 do 10 lvla] i nie wylapalem bana ani na 1 ani na 2 koncie [na 1 robilem 17 na 2gim 10]

Opublikowano

Przy sporych ilościach referrali bana można dostać tylko i wyłącznie wtedy, jeżeli IP będzie takie samo?

Opublikowano

Przy sporych ilościach referrali bana można dostać tylko i wyłącznie wtedy, jeżeli IP będzie takie samo?

Tak. Ale jak będziesz robił refferale z jakichś fake ip, bramek proxy, to również możesz dostać bana.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Sprawdzają dopiero jak już będziesz miał sporo refferali,więc na razie możesz spokojnie robić.

pierdolenie, ja dostalem bana na reffy jak zrobilem 10 i jeszcze zabrali mi rune page xD

TwistQ4ever_eune_9_1_logo.png

Jeb*ć brązy XDDDD

Opublikowano

pierdolenie, ja dostalem bana na reffy jak zrobilem 10 i jeszcze zabrali mi rune page xD

Ja mam 20 bodajże i dalej mi nie biorą,zależy też od szczęścia.

Opublikowano

Najpierw to zmień nick ,na forum jest dużo kapusiów.

Niestety nie powiedziałem na jakim koncie zamierzam robić refy. Oczywiście logiczne jest to, że nie zrobię reflinków na główne konto. Trzeba najpierw sprawdzić na smurfie czy będzie ban.

@Topic

A takie w ogóle pytanie. Co ich obchodzi w sumie jak my robimy referrale? Przecież dla nich to nie ma różnicy, gdyż mało osób które zaczynają grać w lola dobija 10+ lvl. Najczęściej przecież robią kilka kont, gdyż dostają oni bany za wychodzenie...

Opublikowano

Niestety nie powiedziałem na jakim koncie zamierzam robić refy. Oczywiście logiczne jest to, że nie zrobię reflinków na główne konto. Trzeba najpierw sprawdzić na smurfie czy będzie ban.

@Topic

A takie w ogóle pytanie. Co ich obchodzi w sumie jak my robimy referrale? Przecież dla nich to nie ma różnicy, gdyż mało osób które zaczynają grać w lola dobija 10+ lvl. Najczęściej przecież robią kilka kont, gdyż dostają oni bany za wychodzenie...

Słyszałem, że pracownicy za sprowadzanie ludzi albo im więcej ludzi gra tym więcej hajsu pracownicy

Riotu dostają.

Ale nie mam 100% potwierdzonych informacji, po prostu kilkanaście osób mi

o tym mówiło.

bana nie dadzą ,jedyne co zrobią to cofną nagrody

Wątpie -.-

Jeśli już coś dają to bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...