Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nintendo 3ds - czy warto i kilka ogolnych pytan.

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupic nintendo 3ds. Uzywalbym go podczas jakichs wyjazdow, gdy padnie mi bateria w telefonie. Zamierzalbym na nim oczywiscie grac, sluchac muzyki, ogladac filmy ( da sie w ogole?). I teraz pytania do Was:

-Oplaca sie kupowac 3ds'a? jak mowilem, ma mi sluzyc jako zabawka, gdyby telefon sie wyladowal.
-Da sie na nim ogladac filmy .avi, albo przegladac intenet/youtube?
-Jakie gry byscie polecili, i ile kosztuja srednio?
Sama konsola jest dosc tania, kosztuje okolo 550zl, ale gry widzialem nawet zaa 100. Wiec do tych celow, ktore podalem, by sie nadawala, czy lepiej sobie odpuscic?

Opublikowano

Filmów i neta na niej nie ma, ona jest tylko do gier i to do starych gier typu: zelda, pokemon, chronno triger. A ty chcesz cos multimedialnego tak? Polecam ci tableta ;)

Opublikowano

1. 3DS'a jak dla mnie opłaca się jak najbardziej kupować, są na niego fajne tytuły.

2. Neta jak najbardziej da się przeglądać, youtuba też, ale do yt trzeba aplikację pobierać, bo przeglądarka w 3DS nie obsługuje formatu filmów z yt, a co do filmów avi, to raczej nie ma na co liczyć.

3. Nie wiem, jakiego typu gry lubisz, ale mogę Ci polecić Pokemon X/Y, ale kosztują one bodajże 170 zł (chyba, że jakieś używane taniej znajdziesz), ew. jak ich nie lubisz, to mogę Ci polecić jeszcze Golden Sun: Dark Dawn, jest to też dosyć ciekawy tytuł (fakt, że jest to gra na DS'a, ale 3DS gry z DS'a jak najbardziej obsługuje).

1280314365-U1.png

Opublikowano

w takim razie konsolki.nintendo sobie odpuszcze. Jrsli gry sa za ok. 100zl, to sie mija z celem. A polecacie cos do ogolnych multimediow, oprocz tableta i psp? Czy raczej nic nie znjde?

Opublikowano

w takim razie konsolki.nintendo sobie odpuszcze. Jrsli gry sa za ok. 100zl, to sie mija z celem. A polecacie cos do ogolnych multimediow, oprocz tableta i psp? Czy raczej nic nie znjde?

Hymmm... Notebook?

Opublikowano

notebook, chodzi Ci o "malego laptopa"? :D

to odpada, jak pisalem, wolalbym jakas konsolke przenosna. No ale jak widac w moim.budzecie sie nie zmieszcze.

Ale i tak dzieki za pomoc :)

Opublikowano

notebook, chodzi Ci o "malego laptopa"? :D

to odpada, jak pisalem, wolalbym jakas konsolke przenosna. No ale jak widac w moim.budzecie sie nie zmieszcze.

Ale i tak dzieki za pomoc :)

Tak chodzi mi o małego laptopa, z konsolek to moze jakąś uzywana ps vite?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...