Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pochwal jakim sadystą byłeś lub jesteś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak była jakaś mysz lub szczur dostawał wybuchowego achtunga xD

Oczywiscie na podworku

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Nie jestem jakimś kubą rozpruwaczem a myszy nie są porzyteczne -_-

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Nie jestem jakimś kubą rozpruwaczem a myszy nie są porzyteczne -_-

nie wiem co ty brałeś, lecz możesz się podzielić, towar pierwsza klasa o.O

Opublikowano

Co brałem wczoraj kreska wsypana w fajke i wyjarana

Opublikowano

Rzucałem kamykami w kaczki, i jedną trafiłem tak że kamień wylądował na jej skrzydełkach, i wyglądała tak martwo, potem tego żałowałem, i w nocy nie mogłem spać. Teraz pomagam zwierzaczkom :x

Opublikowano

Też ostatnio mysz była za szafą ja przygotowany z pałką gumową,wylatuje i jeb,dodam tylko że jeden hit zabija;x

Opublikowano

Nie rozumiem jak mozna zabijac myszki itp przecież to też czuje? ja nawet nie zabijam pająków tylko wypuszczam za okno.

Opublikowano

walilem konia chomikowi - sadysta zwierzat, wiem, ale sie juz wyspowiadalem z tego :) teraz sie poprawiłem i na swięta nie popelnie zabojstwa, nie zabije karpia mama mnie w tym wyręczy dlatego że szkoda takiego niewiniątka :)

up. a ja tam pająki jem i male owady :)

Opublikowano

Ja zabiłem kilka razy komara, no i muchę packą , a no i na mrówkę nadepnąłem .

Opublikowano

Hehehe

Jak bylem kiedys na wsi to moj kumpel wsadzil zabie rurke w dupe i ja nadmuchal :D

Pozazdrościć kumpla polecam mu dobry zakład psychiatryczny i niech mu wsadza rurke w dupe i niech go nadmuchaja.

Opublikowano

Mr4śny tak czuje ale jak ci zacznie zapierdalać po kuchni (zwłaszcza gdy mieszkasz koło lasu lub na wsi) to co zrobisz ? TĘPIĆ MYSZE BO CHOROBY TEŻ MAJĄ

Opublikowano

Pozazdrościć kumpla polecam mu dobry zakład psychiatryczny i niech mu wsadza rurke w dupe i niech go nadmuchaja.

To ty jakies dretwe dziecinsto miales lol :D

@ Topic

Zalozylem robaka na haczyk ;x

1386175744-U112610.png
Opublikowano

To ty jakies dretwe dziecinsto miales lol :D

@ Topic

Zalozylem robaka na haczyk ;x

Drętwe dziecinstwo, bo nie maltretowałem zwierząt? rly? o.O

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...