Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KakunaXMT2 [Hamachi]

patrysbq15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Noob wzioł serwa odemnie mam te same pliki jeśli ktoś nie chce takiego serwa gotowca to zapraszam do mnie wczoraj oklo 15h edytowałem rozne pliki wiec jest sporo rzeczy zmienionych zapraszam do mnie:

PS: nie kradnij pomysłow idioto

Opublikowano

Kolego proszę bez wyzwisk te pliki si ogólnodostepne każdy może zrobic na nich serwer kolego:)

I pragnę dodac ,że nic nie edytowales... i gdyby nie ja to to by ci nie działał klijent. :)

Opublikowano

Kolego proszę bez wyzwisk te pliki si ogólnodostepne każdy może zrobic na nich serwer kolego:)

I pragnę dodac ,że nic nie edytowales... i gdyby nie ja to to by ci nie działał klijent. :)

spx jak tak uwazasz to uważaj ja uważam swoje zdanie za prawidłowe ze edytowałem wiec ty nie jestes mną i nie wiesz co ja robie no chyba ze masz kamery u mnie zamontowane :)

Opublikowano

Noob wzioł serwa odemnie mam te same pliki jeśli ktoś nie chce takiego serwa gotowca to zapraszam do mnie wczoraj oklo 15h edytowałem rozne pliki wiec jest sporo rzeczy zmienionych zapraszam do mnie:

PS: nie kradnij pomysłow idioto

Pliki beda Twoje jak sobie je naryskujesz. Jak narazie sa upublicznione i kazdy może z nich korzystać. A Ty skoro jesteś pewien tak swojego serwera to mogę zaraz go pobrać i zobaczymy ile postoi :)

ps. uzyj czasami interpunkcji ;]

Opublikowano

spx jak tak uwazasz to uważaj ja uważam swoje zdanie za prawidłowe ze edytowałem wiec ty nie jestes mną i nie wiesz co ja robie no chyba ze masz kamery u mnie zamontowane :)

Consear te pliki sa dostepne dla kazdego tez na nich robilem wczesniej... kazdy moze korzystac z nich nigdzie nie jest napisane ze nie po tym co ja tu widze to moze i dobrze ze nie wbilem do cb na serwa xD zreszta jak ci nie chcialem pomoc to wysylales przez 10 min na hamachi: fgsdfgsbv takie teksty.

Nwm jak z tym serwerem ale wejde i popatrze :D mam nadzieje ze ci serwer wyjdzie dobrze aa i jezeli bys mogl wez zamiast linkow zamiesc cale obrazki :)?

8999514546913221016689.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...