Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prośba o mody

Flackus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mój brat poprosił o to ,żeby mu zainstalował kilka modów ale ja minecrafta nie ogarniam i raczej nie zamierzam ;) Więc proszę kogoś o to aby dał mi cały folder .minecraft gdzie były już następujące mody:

-TooManyItems

-LittleBlocks

-TropiCraft

Czyli chodzi mi oto że dajecie linka i ściąga mi się cały folder .minecraft wrzucam go tam gdzie i wystarczy ,że mój brat włączy launcher i może grać. (Wersja dla piratów ;))

Opublikowano

Nie działa ?? A co pisze co sie dzieje

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Pierwsza rzecz jest taka ,że na wersje 1.6.4 nie ma tych modów co chcę a druga taka ,że jak się loguje to się pasek zatrzymuje w połowie. Może kolego mógłbyś dać ten folder .minecraft z zainstalowanymi modami

Opublikowano

A wybrałeś try the beta ??? No własnie bo beta działa tylko. A jak beta nie działa to pobierz normalną nie bete

I zrobiłeś krok po kroku ? Uzyj tez ccleanera

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A wybrałeś try the beta ??? No własnie bo beta działa tylko. A jak beta nie działa to pobierz normalną nie bete

I zrobiłeś krok po kroku ? Uzyj tez ccleanera

Ale nie rozumiesz ,że nie ma tych modów co ja chcę? Bynajmniej na wersję 1.6.4

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...