Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Nie potrafisz instalować modów w minecraft ? TO DLA CIEBIE !

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WITAM !

Zapewne często miałeś problemy z instalacją modów w minecraft. Shadery czy inne mody sprawiały ci ogromny problem! Teraz już nie!

Program cię wyręczy w 100 %.

Link do programu :

http://craften.de/

INSTRUKCJA POBIERANIA !!!

1. Klikasz Try The Beta

2. Klikasz download now

3.Instalujesz program dając ciągle next lub yes itp.

4.Po instalacji masz okienko. Obok dużego napisu Craften Terminal masz wybór języków. Zmień na polski.

5. Z okienka wybierasz mody klikając + obok nich po lewej strone od ich nazwy.

6.Pamiętaj o modloaderze lub forgie. To zawsze jako 1 dodawaj.

7.Usuń z %appdata% z .minecraft wszystkie pliki oprócz save, last login, screnshooty, servers ( jeżeli masz jakieś serwery)

8. Teraz włączamy Craften Terminal (program do instalacji do modów) klikając na jego ikonke na pulpicie lub go maksymilyzując bo się zawsze minimalizuje.

9. Po wybraniu modów klikasz zmien wersje.

10. Czekasz jak wystąpi charakterystyczny dzwięk.

11. Klikasz Wlacz minecraft'a.

12. Cieszysz się modami (Nie zapomnij żeby zmienić email/nick hasło.

13. To nie jest keylogger czy inne goffienko.

14. Baw się a mi zostaw like bo dużo się napracowałem żeby to znaleźć.

:)

EDIT !!!

Żeby zagrać na no premium musisz mieć konto w minecraft.net czy na stronie mojangu. To działa też na premium.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Szkoda że nie działa to w ten sposób że sam instaluje mody, a można odpalić zwykłego MC, tylko jest jakiś launcher tak jak z MagicLauncher.

Opublikowano

Ale dziala to i tak samo jak normalny lub premium zwykly i tyle do mówienia

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Ale to pół biedy. Sprobojcie normalna nie bete ale mi normalna sie nie wczytywala

Opublikowano

Aha zeby instalowac mody kliknij zakładkę klient

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...