Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co jest nie tak z moim EQ?

janek5d96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Posiadam surke WP 55lvl

Skile:

-czarowane ostrze m6 (z lezkami daje +253.2att)

-strach m7 (19% na moby)

-palec m5

Staty z eq:

-Witt 86 pz 14.402

-Int 92

-sila 18 330-354

-zręczność 3 deffa mam 383

Eq :

Fms +9 sr 31% KD potwora +4 2 kijowe bony

Zbroja na 28 +9 lvl 4 bony 5% do pz 5% do PE 2k pz i 6% na dzwony i KD deffa +3 i spalone razem z KD ma 102 deffa

Hełm na 41 lvl +8 69deffa

Tarcza na 41 lvl +6 67deffa i bom 4 do witt

Ebo +9

Naszyjnik perłowy 1,5kpz branza i buty tez 1,5 kpz

I moje pytanie brzmi dlaczego z takim eq + gdy mam wierzcha (militara) który daje 5% na potwory, bambi który daje 1,5 kpz i wlaczam grzanca który daje jeszcze +5% do obrażeń,

Z buffami ok 26% kryt i 22% blogo (na m nie chce wejść) i z 8% na odbicie zdarza mi sie zdechnac w v1 co muszę zmienić by lepiej sobie radzić jak zaraz chce iść do v2 żeby dobić dam tylko do 61 lvl bo mam juz kupiona tarcze i zbroje na ten lvl. Czy ja sobie dam tam radę l, ile grupek wezme a i w biologu 3 ks zostały.

Skile chyba nie maja nic do rzeczy ze nie mam zbrojni bo hak widzę ze ninja dager expiac z konia bez wierzcha i buffow ogarnia sobie całego spota co prawda miał 65 lvl albo jak widzę WP tez 65lvl co expil zevzbroja od 1 lvl +0 i tez ogarniał all sporą bez buffow czemu mi tak cinko to idzie? Proszę o odpowiedz troche sie naprpdukowalem pisząc ta opowiesc. Przepraszam za błędy :)

Oczywiście do v2 pójdę jakoś pewnie albo w święta albo w ferie na poczatku lutego wiec skile i bilog mogą ulec zmianie :)

Opublikowano

buty, naszynik na omdlenie, 10-20% do pż, oraz coś na blok i na v1 lajtem ściągniesz spota :)

Opublikowano

Czarowane G i Strasz G ;)

ale tak to chopie jest dobrze ;)

Opublikowano

Kupno lepszego fms takiego 40 sr polepszyło by o dużo sprawę?

nie polepszyło by zbytnio, zrób tak jak ci wyżej napisałem :)

Opublikowano

Polepszyło by trochę, jednak nie monstrualnie.

Pamiętaj o Reg. PŻ. w biżu.

No i Blok. Nie będziesz padał tak często.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Zbroja 26* lvl.

Na początku właśnie ja bym wymienił. Na 55 zbroja na 26 to kiepsko.

Do tego skille, podrasowałbym ostrze i strach. Broń.. w miarę ok.

Jeśli chcesz na tym lvl wybrać się do v2, polecam dużo bloku, PŻ i abs. do PŻ.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Znaczy nie wiem czy jest sens zbroje kupować jak na 61 będę mosial znowu kupić (juz mam kupiona) tarcze tez mam +9 na 61 zastanawiam sie co innego oprucz fms (piszecie, ze mi wystarczy) i zbroi jakieś biżu z bonami konkretnymi ale z kolei to to wuchte kasy kosztuje :)

Chce tak za jednym razem w v2 od 55-65lvl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...