Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] w sprawie CW

cedriK~

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wbiłem niedawno 60 lvl moim czarodziejem. Mam dopiero seta za chwałe z PVP i nie wiem co obrać za priorytet żeby GS-a zwiększyć, chodzi mi jaki następny set szukać, bo chciałbym ok. 11k mieć żeby z gildią na Valindre chodzić.

Jakby ktoś mógł też doradzić jak stosunkowo rozdawać wartości (moc, krytyk itd) bo nie wiem jakie urok wkładać i jakie łaski wybierać.

2zi1s0x.gif

Opublikowano

Skoro grasz CW i posiadasz cały set PVP T1, to jest już dobrze. Chcesz zwiększyć GS? Zastanów się, jaki set potrzebujesz z PVE. Masz Wezyra, Tkacza Czenia, Czempiona Magów i jeszcze jakiś chyba. Następnie to kwestia broni. Chcesz robić dungi bezproblemowo? Musisz posiadać co najmniej komplet broni z CN. Bez tego da się przeżyć, ale jest ciężej. - brak dodatkowych 450 pkt ozdrowienia. Następnie to kwestia buildu. Jeżeli masz syf, to nawet z najlepszym sprzętem będzie ciężko. Nie słuchaj też "rad" ProjectX, bo ta jego "pomoc" jest śmieszna. - Nie jest pewien, a proponuje. Jeżeli chcesz się skupić na PVE to przebicie pancerza musisz posiadać 2400-500. Daje to bonus 24% do ignorowania pancerza. Akurat taki mają najlepsi bossowie. Moc nie jest aż taka ważna. Ale lepiej posiadać ją o 1500 pkt niż kryta. Uroki musisz tez posiadać na minimum 7 poziomie oraz w broni, czy zbroi też minimum pomniejsze. Oczywiście możesz spróbować z niższym, ale licz się z tym, że spowolnisz automatycznie całą grupę. Łaski rozdajesz tak, aby uzupełnić braki w danej statystyce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...