Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam Coś w stylu... S.T.A.L.K.E.R

D3monic

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż poszukuje gry podobnej do S.T.A.L.K.E.R tylko że jest jedna wielka mapa i tam różne bazy,domy,miasta i np z ciał martwych jakieś rzeczy można zdobyć , znaleźć np gdzieś w sklepie czy coś . Najlepiej aby gra była SP bo nie lubię MP gdzie robi się all cały dzień i jakiś noobek z najgorszymi itemkami nas rozwala . Najlepiej aby gra miała małe wymagania gdyż mam słabego laptopa ;/ A i w tej grze aby nie było misji tak że je wypełnimy all i koniec gry .

@EDIT

Sprzęt nr 1 :

Windows 7 32 bit

Ram 3072MB

Procesor Intel® Pentium® Dual CPU T3200 @ 2.00GHz (2 CPUs), ~2.0Ghz

DirectX 11

Karta Graficzna Mobile Intel® 4 Series Express Chipset Family

Sprzęt nr 2 :

Windows 7 32 bit

Ram 4096MB

Procesor Intel® Core2 Duo CPU E7200 @ 2.52GHz (2 CPUs), ~2.5GHz

DirectX 11

Karta Graficzna NVIDIA GeForce GTS 250

Opublikowano

Na myśl przychodzą mi tylko Fallout'y, trójka i New Vegas.

Metro 2033 i Last Light są podobne jeśli chodzi o klimat, ale rozgrywka jest w nich dużo bardziej liniowa.

Opublikowano

Codename: Outbreak

Borderlands

The Fall: Last Days of Gaia

Fallout 3

Fajne nawet te gierki wyglądają lecz nie pocisną mi na kompie . ;/

Podaj parametry twojego sprzętu, będzie wtedy coś lepiej dobrać. ;)

Opublikowano

widze ze gustujesz w tym co ja , do rzeczy : Mial byc STALKER 2 ale studio straciło prawa do seri i wiekszosc pogramistów tego studia tworzy nową gre ,,Survivarium '' (http://survarium.com/en/page/introduction ) jest to taki stalker mmorpg tak wiem ze nie chcesz mmo ale moze ci dopasuje bo jak narazie nikt nie zaoferowal , jest to w sumei stalker wiec nie powinien miec duzych wymagan sa na etapie beta testów z tego co wyczytałem i podobno niezle im wyszło .pozdrawiam

1377531174_U173186.jpg

Opublikowano

Okay State of decay wciągneło mnie troche dłużej niż inne , troche dziwne bo w wersji xbox360 nie było tak trudno tam . xD Ale gra spox . Prosił bym jeśli ktoś zna jeszcze to prosze pisać .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu Metro Ci nie pójdzie? - Ja sobie elegancko grałem, a mój sprzęt ma 6lat. Last Night też odpaliłem na minimalnych, ale jakiejś drewnianej grafy nie było. Co do Stalkera to właśnie uruchomiłem tę grę jakoś tydz. temu (zew prypeci) i pierwsze co to:

O JAKI ZAWALISTY KLIMAT! JAK METRO NORMALNIE. - btw. jestem fanem tej gry

Co do gier tego typu to mogę polecić Ci:

Don't Starve - budujesz bazę, otarty świat, walczysz o przeżycie

Left for Dead 2 - taki fps o zombiaczach, chociaż wiem że szukasz open world.

Szczerze Ci powiem, że chyba niczego już nie znajdziesz. Gry tego typu to DayZ, Infestation (WarZ) i niestety trzeba za nie zabulić bo są multi i nie pójdą Tobie jak i Mi.

Fallout New Vegas Ci pójdzie na 100% - podobne klimaty

652461476122967357515.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...