Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z internetem, Lagi.

Ahmedcreep

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od 3 dni mam problem z lagami w grach bfp4f, metin2, czy nawet podczas oglądania filmów na YT,

Mój internet to:

2le73uw.png

W bfp4f napisane jest, że pingi ok, 30-50 spokojnie na luzie. Wcześniej na takim pingu nie było mowy o lagach.

2jg5ahd.png

Wypisy z cmd również są ok. Tutaj takowy do naszego forum:

2i9kq2s.png

w bfie są to lagi typu pierwsze 2 minuty gry ok, bez lagów, a potem zaczynają się latające czołgi, samoloty latające jak po schodach i migający komunikat "Pojawił się problem z Twoim połączeniem."

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A dzwoniłeś do dostawcy? Może mają jakieś problemy.

U mnie od 3 tygodni neta przerywa raz na pare H, bądź min...

Zadzwoń i tyle, spytaj się chociaż odpowiedź znana. A reebotowałeś neta?

graphic.png
Opublikowano

Dostawca mówi, że wszystko jest ok i żebym nie narzekał, bo wielu może sobie o takim internecie pomarzyć (sratatata pierdu pierdu). Jedyny problem to taki, że ten dostawca na mojej wsi ma monopol z dostawami internetu, bo komin cieplarniany, na którym firmy typu tp, netia mają nadajniki zasłania do mnie las. Z kablem nie ma możliwości, mieszkam na wyspie między rzekami (stąd nazwa miejscowości Międzyrzecze).

Routera restartuję prawie codziennie, główno to daje.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...