Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje 3 map.

cxxus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko! Słuchajcie, jest sprawa. Ja nigdy się w tych tematach nie orientowałem, a jeszcze prawie półroczna przerwa na pewno mi w tym nie pomogła.

Chodzi tutaj o generatory map, ew. znalezienie map.

Potrzebuje 3 map o podobnej charakterystyce - duża wyspa (3000x3000), zalana oceanem ze wszystkich stron. Założony będzie na niej WorldGuard, więc co będzie za tym oceanem mnie nie interesuje.

Z góry dzięki, jeżeli ktoś ma "namiary" na takie mapy, ew. umiałby owe wygenerować.

Pozdrawiam, cxxus.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Opublikowano

Powiem o co mi mniej więcej chodzi.

Nie mogą to być takie mapy jak podesłane przez Was [mimo - i tak wielkie dzięki, za poświęcenie czasu]. Ponieważ będą to mapy na serwer, gdzie planuje, że raczej będzie to rozbudowane [3 rasy, survival RPG - ale więcej napiszę jak już raczej bd miał wszystko [albo większość] gotowe rzeczy.]. Dlatego tak jak mówię, potrzebuje przynajmniej te 3000x3000 kratki, abym mógł ustawić border na przynajmniej 1500 kratek.

Jeżeli ktoś będzie w stanie zrobić jedną taką mapę - na prawdę się odwdzięczę.

Pozdrawiam.

Potrzebujesz strony internetowej? Pisz śmiało, jestem do waszej dyspozycji. (Jedyna możliwość zapłaty to pieniądze (przelew, SMS, doładowanie), innej nie przyjmuje i nawet nie masz co pisać).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...