Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam hack

aerox500

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Aimbota kiedyś widziałem

a w WT jest nawet przydatny aimbot bo niektórzy strzelają tak że po prostu do uniku należy latać lekko na ukos. Aimbot w WT ma jedną wade, a mianowicie losowość lotu samolotu spod celowniku. W starciu w AI strzelasz jak na strzelnicy ale żywi gracze robią mikroodchylenia od lotu i na AB większość graczy nie wie co robić bo im celownik lata.

Opublikowano

Ten bot jest porostu śmieszny i jednoczesnie żałosny 3razy bym te Chaike rozwalił, zobaczcie on nie nadarza zupełnie za unikami przeciwnika. Jest opcja w ustawieniach "wygładzanie ruchu myszki" albo czułość sterowania jak komuś celownik lata to niech tam poprzestawia według własnych preferencji

[media]https://www.youtube.com/watch?v=yD66kUAktUk[media] Ten jest troche lepszy ciekawe czy na FRB to dziala mam nadzieje ze nie.

Opublikowano

Powiem Ci szczerze że do tej gry cheatów się nie opłaca Aimbot strzela jak ślepa kaczka, nie lepiej się troszku pomęczyć? DO tej gry nie polecam Cheatów.

Opublikowano

Ja tam daje rade bez hacków i nie zamierzam ich używać nigdy. Co prawda w AB do najgorszych nie nalezę w bitwie to zawsze pozycja 1-3 z czego większość 1 ale w HB to już co innego. A hacki to wątpie aby były potrzebne. A jak będą to na co? Aim aby zabić pilota?

Opublikowano

Zamykam. Autor tematu pytał się o cheaty do War Thunder. Dostał odpowiedź. Do tej gry są nieprzydatne,nie sprawdzają się. Zamykam bo spam się robi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...