Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka pytań odnośnie gry itd

WirelessTM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć od wczoraj gram w Neverwinter 20 lv Oddany kapłan.Gram na serwerze Dragon mam kilka pytać ;P

1:Co to jest AD

2:Gdzie są jakieś questy na 20 lvu bo nie mogę znalezc

3:Jak szybko zebrać 5 golda na mounta

4:Gdzie mogę znalezc Polska gildie

5:Kiedy zaczną się jakieś dungeony w kilka osób itp

6:Czy jako oddany kapłan będę chętnie brany do PT? (dungi itp)

7:Mam 17 pieczęci lwa czy są one przydatne i gdzie znajdę tego Kolekcjonera,któy wymieni je na"sprzęt" ?

Opublikowano

1. Astral diamonds ( diamenty astralne ), jeden z głownych środków płatniczych.

2. Powinieneś dostać misje od Knoxa w Enclawie, aby przejść na jakiś cmentarz czy coś i tam dalej misje robisz..

3. Szybciej zdobędziesz 5k AD i na domu aukcyjnym kupisz u licytatorów na zachód od Rhixa.

4. zjednoczone legiony ( jest tu najwięcej polaków, sam tam jestem )

5. Wciśnij klawisz "k" i daj opcje kolejkuj do poszczególnego dungu ( na 60lvl jest ich około 10, a na twoim max 2 )

6. Kapłan (DC) jest najbardziej potrzebny na Dungi, teraz o takich mało więc nawet z lipnym EQ będą Cie chcieli.

7. Na targowisku w Enclawie na południowej częsci mapy, są one mało przydatne.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

zalezy od farta, raz mozna szybko raz kilka dni/tygodni zalezy od eq i grupy z jaka chodzisz,. ! jakbys chcial je zyskac w inny sposob to pw :D

Opublikowano

Cześć od wczoraj gram w Neverwinter 20 lv Oddany kapłan.Gram na serwerze Dragon mam kilka pytać ;P

1:Co to jest AD

2:Gdzie są jakieś questy na 20 lvu bo nie mogę znalezc

3:Jak szybko zebrać 5 golda na mounta

4:Gdzie mogę znalezc Polska gildie

5:Kiedy zaczną się jakieś dungeony w kilka osób itp

6:Czy jako oddany kapłan będę chętnie brany do PT? (dungi itp)

7:Mam 17 pieczęci lwa czy są one przydatne i gdzie znajdę tego Kolekcjonera,któy wymieni je na"sprzęt" ?

1) Astrale. Dostaniesz je z dziennych oraz sprzedaży zen lub przedmiotów w AH.

2) Jeżeli nie masz misji, tzn. że posiadasz za mały lvl. Idź na PVP/foundry i wbij poziom. Misje się pojawią.

3) Misje lub dobroć innej osoby.

4) Forum gry lub w grze. - Kolega ProjectX koloryzuje, bo POLSKA SZLACHTA ma najwięcej Polaków w swoich szeregach.

5) Możesz je robić w każdej chwili, jednakże jest bardziej opłacalne podczas bonusu podziemi, który pojawia się co 5-6 godzin w zależności, jak kto liczy.

6) Jeżeli będziesz słabym kapłanem, to nigdzie nie pójdziesz. Nie sugeruj się też, ponownie, wypowiedzią ProjectX. Każdą instancję można robić bez klera. Główną kwestią jest wtedy czas.(więcej dpsów, więcej runów.)

7) Enklawa( Targowisko Cudów) lub NPC na danej mapie.

A cięzko zarobić 1 milion AD np mająć już ten 60 lv? tak na oko w ile czasu robiąć dungi ?

Jeżeli masz gildię, to polecam split run. Drop idzie do jednej osoby i ta go sprzedaje. Zamiast niczego, to dostaniesz 1/5 wartości sprzętu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...