Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Chyba LCS'ki.

Pimp Kot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To był SeleX1333777

Mi sie coś wydaje, że Stolex1337 ale nwm dokładnie.

siema.

Opublikowano

Nie żebym się chwalił, ale ja dzisiaj 20/3 Lee Sin jungle BEZ BOLA :$ A farma to ja " Na bolu też potrafię"- cytując klasyk ;-)

Opublikowano

kutwa kiedy beda banowac za tego bola??...

Nigdy.

Nie żebym się chwalił, ale ja dzisiaj 20/3 Lee Sin jungle BEZ BOLA :$ A farma to ja " Na bolu też potrafię"- cytując klasyk ;-)

A robisz inSec'a ze 100% dokładnością?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Propsy za stream bez streaming mode :D

Nakładanie ikonki razera na chat żeby nie było widać nicku - bezcenne.

Opublikowano

Ou ktos tu sie zdenerwował a i w brązie i silverze nigdy nie byłem więc sry Zalosny jestes typie myslisz ze ktos sie nabierze wystarczy pomyslec i wiadomo.ze nie ma szans wyciagnac takiej farmy z 7 dedami w 25 min jest chyba max 310 cs na linii a ty ze masz tyle fragow to widac ze roamowales bo nie wierze ze co 1.5 min kogos na midzie zabijales. JESTES ZALOSNY ;)

Opublikowano

Ou ktos tu sie zdenerwował a i w brązie i silverze nigdy nie byłem więc sry Zalosny jestes typie myslisz ze ktos sie nabierze wystarczy pomyslec i wiadomo.ze nie ma szans wyciagnac takiej farmy z 7 dedami w 25 min jest chyba max 310 cs na linii a ty ze masz tyle fragow to widac ze roamowales bo nie wierze ze co 1.5 min kogos na midzie zabijales. JESTES ZALOSNY ;)

Naprawde dajesz sie tak łąpać na prowo, ktos tu nie ma mózgu ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...