Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

" enki "

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.

Mam do was pytanie dotyczące " N " czyli nieusprawiedliwione godziny w szkole.

Ja mam aktualnie 15 nie usprawiedliwionych, przy 10 dostałem upomnienie od wychowawcy a przy 20 idzie list do domu i spotkanie z pedagogiem.

Chciałbym się dowiedzieć czy te enki się kasują w drugim półroczu, czyli po feriach bo to dość ważne. Jeśli się nie kasują to kicha ;x

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

One są chyba zliczane pod koniec roku szkolnego. Tylko, że od drugiego półrocza będą Ci naliczać już na ten drugi a pierwszy zostaje zamknięty lecz pod koniec roku sumują oby dwa. Tak mi się wydaje

Opublikowano

U mnie jest tak jak napisał up.

Na koniec zbierają wszystkie enki i wystawiają zachowanie.

Opublikowano

Jest to tak ze zamykają ten semestr i naliczają na następny a pod koniec roku wystawiają ocenę z zachowania ..

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Ty przy 15 spinasz dupe ? u nas tez straszyli tak przy 20 zadzwonimy itd , miałem 200 godzin nie usprawiedliwionych i żyłem skonczyłem szkołe z dobrym zachowaniem ( to była ostatnia klasa tech)

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Miałem pismo do domu już 3 rok z rzędu, takie straszne to nie jest. U mnie 'N' są kasowane na półrocze i od nowego półrocza masz ' czyste konto '.

Opublikowano

Ja ci powiem dostalem 20 punktow za to ze mnie nie bylo 2 miesiace w szkole i nie dalem usprawiedliwienia za te godziny oraz sprawa poszla do prokuratury..

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

Ty przy 15 spinasz dupe ? u nas tez straszyli tak przy 20 zadzwonimy itd , miałem 200 godzin nie usprawiedliwionych i żyłem skonczyłem szkołe z dobrym zachowaniem ( to była ostatnia klasa tech)

Nie spinam dupe, po prostu nie chce żeby któryś z rodziców musiał iść do szkoły, ja tam wole żeby nie było takiej potrzeby.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

U mnie jest tak, że to co jest 1 semestrze zostaje i w 2 semestrze jesteś czysty a na koniec tego nie sumują, tak więc wszystko zależy od szkoły.

Opublikowano

Mi enki do zachowania wliczają na semestr, ale akurat mam spoko rodziców i mi usprawiedliwiają : )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...