Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DL][Wykrywalny]Dla leniwych szykaczy BOTA

Marceli791

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gratuluje głupoty po co go rozprzestrzeniasz na all mogłeś spytać na all czy ktoś chcę i wysyłać na priv a tak to ktoś podjebie do Bp.

Opublikowano

zauważycię ze ten co zrobił tego bota jak bp zmieni kod gry to wprowadza aktualizację (był 2.0.7 , 2.0.8 a teraz z tego co kolega mi pisał jest juz 2.0.9) więc o ile owoców nie będzie to sobie pobocicie

Opublikowano

Ktoś poda bota - źle, nie poda - źle. Zdecydujcie się!

Lajk dla autora za wstawkę.

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Opublikowano

dziękuje ze było to wysłane na allu niedługo mam bota i mam to gdzieś nie umiecie tego ukryć tylko na all wszystko dowidzenia !!!

Opublikowano

no dobra mówicie piszcie na priv ... a gdyby ten co ma zamiar podjebać napisał ? też by dostał ... poza tym kolega wyżej bardzo dobrze napisał ... dziele się bugiem - źle . nie dzielę się - też źle ...

Opublikowano

Dobry jest pobrałem najnowszą wersje i mam go cały dzień włączony, może nie zbanują. Jeśli go też macie to róbcie przerwy co 2h na 30min, wtedy jest mniejsza szansa że was nie zbanują. :)

Opublikowano

Dobry jest pobrałem najnowszą wersje i mam go cały dzień włączony, może nie zbanują. Jeśli go też macie to róbcie przerwy co 2h na 30min, wtedy jest mniejsza szansa że was nie zbanują. :)

Co ty człowieku piszesz jaka mniejsza szansa że was zbanują jak będziecie robić przerwy to nie ma znaczenia jeśli tobie chodził 2 godz a komuś cały dzień to macie takie same szanse na bana oni wiedzą doskonale kto pływa na bocie tylko banują niewielką ilość osób dla przykładu bo czy ty być banował osobę która płaci ci parę stówek miesięcznie?

raczej wątpię. A podejrzewam że ten bot się łączy przez proxy a jeśli tak jest to ktokolwiek chociaż raz go użyje na swoim koncie to ma szanse na bana bo łączenie się przez proxy bp bardzo szybko i łatwo może wykryć

334qlo8.jpg
Opublikowano

Aha masz racje łączy się przez proxy, ale ja im nie płace i nie mam bana :) ,i dzięki za info.

Aha masz racje łączy się przez proxy, ale ja im nie płace i nie mam bana :) ,i dzięki za info.

czy mógłby kto wstawić nowego lin ka bo ten niedziala

Opublikowano

pobralem tego bota ale niewiem jak go uruchomic dostalem na @ jakis login i haslo ale jak wpisuje to na tej pierwszej stronie to wyskakuje blad ... pomoze ktos ? ;p albo podpowie jak go uruchomic ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...