Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co kupić za ..?

Xenno

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Posiadam 27 lvl Diumar, aura m1 i będę miał 110kk+ kamień duchowy. Co kupić na ten lvl? Eq całe mam +6. Czy może zaoszczędzić i kupić coś na wyższy lvl? Np. smocza +9. A co myślicie o takim zarobku, żeby kupić teraz kamienie duchowe za oko. 10kk a oko. miesiąc po evencie sprzedać je za 20kk ?

Pozdrawiam.

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie. Posiadam 27 lvl Diumar, aura m1 i będę miał 110kk+ kamień duchowy. Co kupić na ten lvl? Eq całe mam +6. Czy może zaoszczędzić i kupić coś na wyższy lvl? Np. smocza +9. A co myślicie o takim zarobku, żeby kupić teraz kamienie duchowe za oko. 10kk a oko. miesiąc po evencie sprzedać je za 20kk ?

Pozdrawiam.

Kup smierte+7/8/9 z kd, riba lub fmsa (do dropu rib) +9 sr 30+ i kd, tarcza +9 na 21 i cos jeszcze z hp

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Kup sobie Broń na 30 lvl +9

A nie lepiej na coś innego ? :) Na 30 lvl dostane i tak x5 bodzi, a fms'a kupić +0 za oko 6kk i ulepszyć u kowala do +5/+6 żaden problem. :P Nawet jak bodziami na +8 ulepszę, to mi wystarczy :)

Opublikowano
A nie lepiej na coś innego ? :) Na 30 lvl dostane i tak x5 bodzi, a fms'a kupić +0 za oko 6kk i ulepszyć u kowala do +5/+6 żaden problem. :P Nawet jak bodziami na +8 ulepszę, to mi wystarczy :)

Nie wiesz tego, na jaki + wbijesz. Moze spalic np. 5 ulepszenie i bedzie+ 4. Lepiej zostawic bodzie na pozniej, a teraz kupic fajnego fmsa/riba, ktory starczy do 75 lvla

Idę na przód, lecz niedługo spojrzę wstecz.

Opublikowano

Kup smierte+7/8/9 z kd, riba lub fmsa (do dropu rib) +9 sr 30+ i kd, tarcza +9 na 21 i cos jeszcze z hp

Czy ty wql grasz w metka?

za 110kk to możesz jedynie kupić te kamole i potem sprzedac je po 20kk .

i wtedy zakupic jakiegoś fms i tygre i jakas 5katna+7/8 jesli starczy wbic 35 zrobic boja i na metki2 do m2 ogarnac kasy na lepsze eq a potem to juz od ciebie zalezy jak bedzie grał ;]

Opublikowano

Możesz ukisić te kamole ale coś wątpię, że w miesiąc ceny wrócą do normy.

Jednak jeśli Ci się uda - FMS +9 25sr+, tygra +9, 5kątna +6/7 i jedziesz z LVLem.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Ok, ok, a ktoś orientuje się ile kosztuje: Tygra +9 czysta/ Tygra +9 2k pz /1,5k pz, 5 kątna +7, rib +9 25 sr ? :)

Opublikowano

Tygra z 50 wart ataku i 1.5k pz za 30kk max kupisz , riba fms 25 sr za okolo 40 , 5 katna +7 to z 20kk alenie jestem pewien

Opublikowano

Tygre +9 1,5k pz reszta bonów słabych kupiłem za 10kk + kd-ek. Wydaje mi to się rozsądne, a fms/rib 25 sr kosztuje min. 60-70kk :) Więc, jak mam za taką cenę kupić fms/riba to wole samemu zrobić +8 i jechać z nim :) Posiadam jeszcze 100kk.

Opublikowano

Ja bym kupił tygre +9 , jakiś fms +9. Te kamole sam osobiście zostawiam bo wiem, że będzie tak jak po każdym evencie, że ceny się unormują i kamole znów pójdą po 22kk. ;)

Opublikowano

Pozdrawiam.

Z tymi kamolami to nie wiadomo czy może wypalić :)

Polecam kupić broń na 30 lvl i zacząć zarabiać na metinach w m2 i jeżeli ci starczy jeszcze kasy to dopkup sobie reszte eq do 42 lvla .

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...