Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Almeria [Dedyk][Easy] Start 19 lub 20 - więcej w ankiecie

Isair

Casawir  

325 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kiedy startujemy?

• 20 grudnia (pi?tek)
      123
    • 19 grudnia (czwartek)
      202
  2. 2. Czy "blokowa?" KamerModa? - wiadomo ?e ca?kowicie pewnie nieda rady

• Zdecydowanie tak
      213
    • Nie, wspomagacze si? przydadz? a Gm'owie nie b?d? si? nudzi?
      108
  3. 3. Co robimy z systemem zielarstwa?

• Zostawiamy !
      75
    • Bleh, mo?na by by?o to zast?pi? czym? innym
      240

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start 20 Grudnia ?

jeśli będzie brana ankieta pod uwagę (niestety większość serwerów robi ankiete, a później i tak nie wybiera tego co miało najwięcej głosów), ale jeśli będzie brana pod uwagę, to 19 grudnia na chwile obecną. ;)

Opublikowano

jeśli będzie brana ankieta pod uwagę (niestety większość serwerów robi ankiete, a później i tak nie wybiera tego co miało najwięcej głosów), ale jeśli będzie brana pod uwagę, to 19 grudnia na chwile obecną. ;)

Ci co głosowali w czwartek ,to poczekają do piątku a gracze którzy zagłosowali na piątek a wystartuje w czwartek mogą nie zagrać,takie mam zdanie.

Bo jeden dzień więcej to można spokojnie poczekać ale osoby które się szykują na piątek a tak nagle wystartuje w czwartek mogą tego nie za bardzo

znieść , każdy lubi starty serwerów,początki są ciekawe.

@up Isair ,Nie działają linki.

A Ankieta jest dla wiadomości zainteresowania , więc nie musi być brana pod uwagę w większym stopniu.

Jeżeli mój post podoba ci się wciśnij: napispng_wpwaara.png Dzięki

Opublikowano

Ci co głosowali w czwartek ,to poczekają do piątku a gracze którzy zagłosowali na piątek a wystartuje w czwartek mogą nie zagrać,takie mam zdanie.

Bo jeden dzień więcej to można spokojnie poczekać ale osoby które się szykują na piątek a tak nagle wystartuje w czwartek mogą tego nie za bardzo

znieść , każdy lubi starty serwerów,początki są ciekawe.

Nie wszyscy poczekają do piątku (nie mam na myśli tylko siebie), to po pierwsze. po drugie, Ci co głosowali na piątek, tak samo mogą o tej 18, czy 19 wejść w czwartek, skoro wszyscy tak bardzo lubią zatłoczone starty, gdzie każdy każdemu ksuje i expić się nie da. zdaje sobie sprawę, że większość graczy jest w wieku szkolnym, ale do tej godziny zdążą wrócić ze szkoły i przykładowo zjeść obiad oraz odrobić lekcje, czy coś tam. weź pod uwagę również fakt, że piątek to czas imprez. większość spędza czas z swoimi drugimi połówkami (chociaż znam typa co siedział u dziewczyny i grał w metina ;x) lub kumplami, czy też idą na imprezę. a nie, bo Ty chcesz piątek i ma być piątek. większość tych co głosują na piątek, chce lecieć nockę, bo się osrają jak nie będą pierwsi w top i TYLKO dlatego głosują na piątek. a tak naprawdę 99% tych graczy w czwartek również wejdzie. ;) skoro jest ankieta i prawie 60% jest za czwartkiem, powinna być brana pod uwagę. demokracja jest, większość powinna decydować. i zakończyłem w tej chwili z Tobą dyskusję.

Opublikowano

Nie wszyscy poczekają do piątku (nie mam na myśli tylko siebie), to po pierwsze. po drugie, Ci co głosowali na piątek, tak samo mogą o tej 18, czy 19 wejść w czwartek, skoro wszyscy tak bardzo lubią zatłoczone starty, gdzie każdy każdemu ksuje i expić się nie da. zdaje sobie sprawę, że większość graczy jest w wieku szkolnym, ale do tej godziny zdążą wrócić ze szkoły i przykładowo zjeść obiad oraz odrobić lekcje, czy coś tam. weź pod uwagę również fakt, że piątek to czas imprez. większość spędza czas z swoimi drugimi połówkami (chociaż znam typa co siedział u dziewczyny i grał w metina ;x) lub kumplami, czy też idą na imprezę. a nie, bo Ty chcesz piątek i ma być piątek. większość tych co głosują na piątek, chce lecieć nockę, bo się osrają jak nie będą pierwsi w top i TYLKO dlatego głosują na piątek. a tak naprawdę 99% tych graczy w czwartek również wejdzie. ;) skoro jest ankieta i prawie 60% jest za czwartkiem, powinna być brana pod uwagę. demokracja jest, większość powinna decydować. i zakończyłem w tej chwili z Tobą dyskusję.

Ty masz na myśli podstawówkę/gimnazjum ?

Bo ci powiem że np w Technikum/Liceum jest zapiyerdol ,człowieku w weekendy da się tylko wyluzować ,i o to mi chodzi aby

gracze którzy uczęszczają to szkół średnich mogli spokojnie bezstresowo zagrać !

Opublikowano

usuń bs bedzie dobrze ;d

Człowieku w jakim ty świecie żyjesz ? Jak usuną bs to każdy będzie pobierać i dodawać sam.

zapewne masz bs i chcesz aby osoby które nie mają z niego nie korzystali,i aby nie mieli takiej możliwości.

a po drugie to i tak coraz więcej serwerów easy posiada bs. Jak masz zamiar pisac takie posty ,to weź

wyjdź z forum lub zastanów się kilka razy.

Do Moda:

Zapominałem edytować ,proszę nie dawać %.

Opublikowano

To jest serwer przyszłości ! ZAGRAM mam nadzieję że 19-stego. BANG !

Mam nadzieję że 20

Opublikowano

Ty masz na myśli podstawówkę/gimnazjum ?

Bo ci powiem że np w Technikum/Liceum jest zapiyerdol ,człowieku w weekendy da się tylko wyluzować ,i o to mi chodzi aby

gracze którzy uczęszczają to szkół średnich mogli spokojnie bezstresowo zagrać !

Zapiyerdol e LO :D? (o technikum nic nie wspominam) przez 3 lata nawet raz do ksiazki nie zajrzalem, przed matura tez zreszta nie i maturka zdana na 70% min ze wszytkiego. Trzeba byc dobrym balwanem zeby mowic ze tam jest ciezko albo nie wiedziec jak jest na studiach przed sesja :D lepiej moze odpusc studia bo sie zalamiesz kolo. A co do serwera to fajny moze i wbije

Jesli gdzies jest raban to o kazdej porze wezwij Zdzisia będzie jeszcze gorzej

Opublikowano

Administracja ogłasza pierwszy konkurs na GamePlay serwera Almeria !

Zasady konkursu:

1. Film musi być z serwera Almeria.

2. Każdy uczestnik konkursu może zamieścić tylko jeden GamePlay.

3. GamePlay musi trwać przynajmniej 3 min i 30 sekund.

4. Prace konkursowe możecie umieszczać do 3 stycznia 2014r , do godz. 23.59.

5. Filmik Musi zawierać napis minimum wyświetlany 15 sec.
"Almeria Najlepszy Prywatny serwer Metin2"
6. Film Może być nagrany z głosem jak i z podkładem.
7 Wyniki zostaną Ogłoszone dnia 4 Stycznia 18:00 A nagrody zostaną Rozdane po Ogłoszeniu Wyników !
8. Pod Filmem (Opis !) Musi Być Zaznaczona

Strona Serwera :
http://almeriamt2.pl

FaceBook :
https://www.facebook.com/almeriamt2

TeamSpeak3 :
178.217.187.211:9987

Forum :
http://forum.forgame.pl

Co jest zabronione:

1. Kopiowanie cudzych filmów.

2. Reklamowanie konkurencyjnych serwerów.

Nagrody:

Nagrody w postaci doładowania SM w item-shopie

Miejsce 1 - 50 zł ( sm w is odpowiednik przelewu )

Miejsce 2 - 40 zł ( sm w is odpowiednik przelewu )

Miejsce 3 - 30 zł ( sm w is odpowiednik przelewu )

Miejsce 4 - 20 zł ( sm w is odpowiednik przelewu )

Liczymy na Waszą kreatywność i pomysłowość. Życzymy Wszystkim powodzenia.

Żeby Film mógł brać udział w konkursie Musi być umieszczony w tym temacie !

Wzór :

------------------------------------------------------------------------------------------------------

[.media]Film do Obejżenia[./media]
[.code]link do filmu[./code]
Kontakt : Np. (Ts3 - Nick xxx / Kanał xxx) (GG : xxxxxx) ( Skype : xxxxxx ) ( Pw Forum )

Użytkownik Armagiedon edytował ten post dziś, 16:39

jak by ktoś nie wiedział że bd taki konkurs

Opublikowano

Start w czwartek o godzinie 18:00.

Ci którzy mają jakieś zastrzeżenia, bo chcieli w piątek. Nic na to nie poradzę napisałem że serwer wystartuje tak jak wyniknie z głosowania w ankiecie, muszę się tego trzymać.

http://almeriamt2.pl/

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jak serwer wystartuje bez zastrzeżeń co najmniej z 300 graczami online to zagram ale jak będą jakieś komplikacje i mało ludzi zagra to raczej odmówię.

ddz8gi.png

Opublikowano

Start w czwartek o godzinie 18:00.

Ci którzy mają jakieś zastrzeżenia, bo chcieli w piątek. Nic na to nie poradzę napisałem że serwer wystartuje tak jak wyniknie z głosowania w ankiecie, muszę się tego trzymać.

http://almeriamt2.pl/

i dobrze, że w czwartek. ;p

Zapowiada się dobrze! Myślę że będzie 1k na start !

1k raczej nie.

Jak serwer wystartuje bez zastrzeżeń co najmniej z 300 graczami online to zagram ale jak będą jakieś komplikacje i mało ludzi zagra to raczej odmówię.

myślę, że z 500-600 będzie na starcie, w sobotę się rozkręci do 1k+

czekamy na start. <3

Opublikowano

No i chuj długo wybierałem nad którym serwerem pomyśleć i wypadło na Almerie, bo Nostidla to gówno, glador syf, a o reszcie nie wspominam. Ten serwer jest ciekawy, fajne innowacje, biolog nawet głupia rzecz a już fajnie, że latać nie trzeba. Lipka trochę ze skillami, mogliście dać już na P skille, bo zbierać ok 40 kamyków na skill na P, bo wiadomo jak wchodzą.

Opublikowano

Trzeba zrobić dobrą reklamę serwa :). Obawiam się tylko jednego w piątek startuje chyba z 6 czy nawet więcej serwerów więc będzie dużo ddosów bo konkurencja i myślę że panowie z administracji że dają radę więc szykujcie się bo może troszkę się dziać nie miłego.

Zapraszam jutro na start (19 grudnia czwartek) o godzinie 18:00 !

ddz8gi.png

Opublikowano

Tak w ogóle nie lepiej dodać te skille normalne, nie widzą się chyba białe aury, lepiej już naturalne dać.

BTW. pytanie czy trzeba 10 kamyków do P czy trzeba 10 pomyślnych czyt. ok 30 - 40?

Opublikowano

STRONA ZAJEBANA LIPA.. :/ OD EMERALDA OMG ! TAK SAMO GRAFIKA.

Robił ją Kurlz a nie emerald,tak mi się wydaje.

Isair mam pytanie

Dlaczego taka duża różnica między sms a przelewem w IS ?

Pomyliło wam się coś ? Bo pierwszy raz widzę taką różnicę sm ,między przelewem a sms

Odpowiedz.

Mam nadzieję że coś z tym zrobicie.

Bo lepiej aby dużo osób kupowały taniej.

niż mało a drogo.

@Zostaną usunięte testowe postacie i gildie ?

@Na forum serwera jest błąd pod nazwą pisze serwer Medium !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...