Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ostateczny dobór komputera + kilka pytań.

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam zamiar w tym tygodniu kupić nowy komputer - Komputer głównie wykorzystam do gier z większymi wymaganiami (Battlfield,CoDy itd) oraz do internetu. - Chce kupić dobry komputer lecz za bardzo moja głowa w tym nie siedzi - Przeczytam na tym forum ze takie i takie ze taka karta a inna ze inny procesor itd... I miesza mi się to w głowie dlatego pisze tutaj i chce uzyskać waszej pomocy jaki dobry komputer dobrać? . Jeny przeczytałem teraz

http://stopgotowcom.pl/

i wiele zrozumiałem w tym ze zrobiłbym błąd w kupnie gotowe komputera chociaż mój zasób pieniężny nie pozwala na super komputer za np. 2,5tyś tylko około 1,8zł. (Nie nazbieram więcej niestety, a komputer potrzebuje na już) - A chce dobry komputer,wydajny z którego będę na pewno zadowolony. I mam teraz parę pytań .

• Gdzie najlepiej złoże swój komputer (Wiadomo wybiorę odpowiednie rzeczy i mi poskładają)

• Czy na pewno 100% jest te składanie czy po szukać bardzo,bardzo dobrze taniego a dobrego gotowca?

I jeszcze jedno - Mógłbym liczyć na waszą pomoc i pomógł by mi ktoś dobrać składany komputer? Cena to 1,8tyś (Ale jeśli masz wybrać jakiś link z fajnym składanym komputerem i mi go tutaj wkleić to podziękuje, prosiłbym o pomoc obznaną osobę!)

Z góry już dziękuje,pozdrawiam. :)

ps; proszę mi nie pisać ze za taką cenę nie znajdę nic dobrego bo wiem jak jest - mój bracik kupił komputer za 1,5zł gotowca i mu ładnie gry śmigają jak cały komputer - ale ja tak jak pisałem wolę składanego.

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Polecam taki zestaw

http://www.morele.net/inventory/info/Da7Nfq/

Wydajne mi się być bardziej przyszłościowy ponieważ jest w nim procesor i5, karta graficzna jest również nie zła w battlefielda 4 itp. pograsz bez najmniejszego problemu, niestety tylko 4 gb ram co na razie wystarczy ale 8 gb powoli zaczyna stawać się standardem, płyta posiada 2 wejścia na ram więc gdy 4gb przestanie wystarczać to w każdej chwili możesz dokupić drugą kość :) to tyle ode mnie.

Opublikowano

Polecam taki zestaw

http://www.morele.net/inventory/info/Da7Nfq/

Wydajne mi się być bardziej przyszłościowy ponieważ jest w nim procesor i5, karta graficzna jest również nie zła w battlefielda 4 itp. pograsz bez najmniejszego problemu, niestety tylko 4 gb ram co na razie wystarczy ale 8 gb powoli zaczyna stawać się standardem, płyta posiada 2 wejścia na ram więc gdy 4gb przestanie wystarczać to w każdej chwili możesz dokupić drugą kość :) to tyle ode mnie.

O stary ładnie. Coś takiego myślę ze by mi starczyło - Jakieś zalety są? .

- A co z tą obudową TrueFaith - cenowo to jest 2zł różnicy , a mówisz ze lepiej tą zabrac?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

Lepiej Ci wyjdzie, bo lepiej wyczyścić zdejmowany filtr obudowy niż wszystkie podzespoły z kurzu. Reszta ta sama w zasadzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...