Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ErionMT2-PvP [Hamachi]

XxErionxX

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 72
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dodana nowa rzecz na serwer: orkl.jpg

@Jutro powinien sie pojawic system ulepszen w zapowiedzi tu :D

Rób system ulepszeń a nie zajmujesz się clientem :D zostało ci 2 dni do piątku

Opublikowano

czemu wasz ts nie działa?? i kiedy bd system ulepszeń , zrob bez 6 skila

Bo to ts na hamachi musisz byc w sieci :}

Rób system ulepszeń a nie zajmujesz się clientem :D zostało ci 2 dni do piątku

Szczerze nie chce mi sie robic systemu ulepszen i tyle :}

Zajeb*sty serwer Erion, nie zawiodłem się ;). Gdybyś potrzebował jakiejś pomocy to śmiało pisz/dzwoń! :D

:P

8999514546913221016689.png

Opublikowano

Ty nie dobry człowieku nie dałeś jeszcze clienta.

Daj system ulepszeń proszę :)

Erion tak naprawdę jest dziewczyną po złej mutacji, ma 25 lat wysłała mi swoje nagie fotki <3 :rolleyes:

Opublikowano

Ty nie dobry człowieku nie dałeś jeszcze clienta.

Daj system ulepszeń proszę :)

Erion tak naprawdę jest dziewczyną po złej mutacji, ma 25 lat wysłała mi swoje nagie fotki <3 :rolleyes:

System ulepszen to taka niespodzianka xD

Launcher bedzie jutro

hahahaha :D

@Rejestracja On-Line !

Opublikowano

jedynie co to szkoda,że bony są do expa jak i do pvp gdybyś mógł to zrób żeby bony wchodziły max np. do pż wchodzi po 1,3.5.10 bon max pe nie jest potrzebny bon regeneracja pe 30 nie jest potrzebny yangi są nie potrzebne bonus doś jest nie potrzebny

Opublikowano

Dodaj wiecej Sieci

ErionMT2-PvP - 1 do 20 Zajęte

Zapraszam na serwer serwer wymiata :)

jest prawie 50 sieci przeciez wiec nie dorobie narazie poniewaz do 40 zajete prawie wszystkie a od 40 prawie wszystkie wolne ;]

:)

jedynie co to szkoda,że bony są do expa jak i do pvp gdybyś mógł to zrób żeby bony wchodziły max np. do pż wchodzi po 1,3.5.10 bon max pe nie jest potrzebny bon regeneracja pe 30 nie jest potrzebny yangi są nie potrzebne bonus doś jest nie potrzebny

jak to hp wchodzi 5k odrazu yangi nie powinnly wchodzic sprawdze to regeneracja jest jako pvp wiec zostawiam :) i bonus dos tez sprawdze :D

Opublikowano

serwer chcialem odpalic na 4 roznych clientach- na wszystkich wywalalo. Kiedy zwrocilem sie o pomoc do Eriona otrzymałem odpowiedz '' ;] '' w sumie nie dziwie się, jak serwer otwiera 12 latek.

Sieci zawalone, nie stworzy nowych bo wszystkie zajęte ( ale wszyscy offline ). Serwera nie polecam, zresztą padnie jak ostatnio po kilku dniach.

Opublikowano

serwer chcialem odpalic na 4 roznych clientach- na wszystkich wywalalo. Kiedy zwrocilem sie o pomoc do Eriona otrzymałem odpowiedz '' ;] '' w sumie nie dziwie się, jak serwer otwiera 12 latek.

Sieci zawalone, nie stworzy nowych bo wszystkie zajęte ( ale wszyscy offline ). Serwera nie polecam, zresztą padnie jak ostatnio po kilku dniach.

1. jak cos chcesz wejdz na ts'a nie mam czasu odpisywac jak do mnie pisze po 15 osob nie rozumiesz wypad z serwa i tyle.

sieci od 41... sa wolne sam padniesz <3 podsumowanie: nie podoba sie wypad :}

Opublikowano

Sory za 2 post pewnie warn <3 ;p dobra a wiec tak tutaj mam ss'a od uzytkownika wagina z hamachi: hpj8.jpg ej ludzie nawet nie wchodzcie do sieci jak macie cos do mnie nawet nie czytajcie prezki bo zayebe na miejscu xD a jak jakies wonty to jaaapier*ole zapraszam na ts'a.

Opublikowano

poprosilem o tsa to mnie wywaliles ;] taki wyszczekany byles... to co.. teraz serwerkiem sie zajmiemy ? ;)

Opublikowano

poprosilem o tsa to mnie wywaliles ;] taki wyszczekany byles... to co.. teraz serwerkiem sie zajmiemy ? ;)

ts podany w prezce jak nie to zapraszam na innego ok zajmujmy sie serwerkiem dawaj ; ppp <chlopie_ogarnij_dupe>

co ci dadza te ddosy ? satysfakcje ? i tak serwer bedzie dzialal ... to nic ci nie da

Opublikowano

Jak narazie reje masz off wiec sam mozesz sobie pograc. I juz ci mowilem, szczekaj dalej, daleko zajdziesz.

Opublikowano

Jak narazie reje masz off wiec sam mozesz sobie pograc. I juz ci mowilem, szczekaj dalej, daleko zajdziesz.

Tutaj ty jesteś wyszczekany tylko, po co psujesz mu serwer ?

myslisz ze będziesz fajny ? to się grubo mylisz

a wiesz że ddosy są karalne ?

jak ty to robisz :)

andmo3.png
Moj Fanpage 

Opublikowano

a kto powiedzial ze ja ddosuje ? bedzie mial takie podejscie, bedzie tak traktowany. Proste ;)

Opublikowano

Szkoda że Hamachi ale zagram. Myślisz o dedyku w przyszłości?

Nie wiem.

jakiego clienta pobrać żeby to działało bo pobrałem pla i nie działa

PL'a spatchowanego i uruchom glowe sury jako admin jak nie dziala to zobacz na forum ktos mial podobny problem // wylacz moze antywira bo tez moze blokowac ci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...