Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMS Shop | Panel gracza na serwer Minecraft

ASSHunterr

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 74
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam malutki problem, mianowicie logo i menu trochę się obniżyło (obrazek w załączniku), a ja nie znam się zbytnio na PHP. Czy mógł by mi ktoś pomóc? A co do całej strony to mi bardzo się podoba :)

post-488091-0-31836100-1387827265_thumb.png

rocketnite-sygna.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wychujał ludzi na kase a teraz za friko oddaję. Cwaniak. Też kupiłem od niego ale w cenie 30zł był na allegro.

Czy on coś na tym zyskał oddając za darmo ?

Opublikowano

mi wywala taki błąd jak wpiszę wygenerowany kod z homepay:

Warning: fopen() [function.fopen]: Couldn't resolve host name in /home/levelcra/public_html/homepayconfig.php on line 54

Warning: fopen(

http:///homepay.php?usr_id=67f8b581b814c6aa8f125859f0932954&config_acc=15383&code=LIK717XC&lic=666_Dramo

) [function.fopen]: failed to open stream: operation failed in /home/levelcra/public_html/homepayconfig.php on line 54

Warning: fgetcsv() expects parameter 1 to be resource, boolean given in /home/levelcra/public_html/homepayconfig.php on line 55

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/levelcra/public_html/homepayconfig.php on line 56

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...