Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jakie gry polecacie na zimowe wieczory

zakrecony268

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, tak jak w temacie. Od razu mówie interesuja mnie gry z ciekawą fabułą z elementami Rpg mogą być strzelanki i prosze nie podawajcie gier z kamerą z lotu ptaka. Mogą być z kamerą pierwszo-osobową lub zza pleców postaci.

Z góry dzięki :D

Opublikowano

Seria GTA,Seria Saints Row, CoD,Battlefield, Plemiona ;)

dzięki ale to juz znam ;) chciałbym cos tak mniej popularnego coś o czym prawdobodobnie nie słyszalem

Opublikowano

Rayman i Szalone króliki nie jest jakoś super znana ale zaje**** do gry ze znajomymi :D

o w to jeszcze nie grałem na pewno zobacze dzięki ;)

Opublikowano

Seria Bioschock, Infinite ma dobrą fabułę, tylko trzeba się na tym skupić, żeby zrozumieć (coś jak serial lost, jeśli go kojarzyszl ;p)

Seria Batman jeśli lubisz takie klimaty

Seria Fable

Deus Ex Human Revolution

Dead Space (pierwsza część), lub trójka na co-opa

Resident Evil 6, najlepiej na co opa, sporo śmiechu jest no i nie jest aż taki łatwy, sporo QTE, 4 kampanie w których cała historia składa się w całość (

Darksiders może nie ma zbyt fascynującej fabuły, ale dosyć fajny slasher jeśli takie gry lubisz. Najwygodniej gra się na padzie.

Assassin Creed II i Brotherhood

Borderlands 1 i 2, też dobre, ale głównie gra jest nastawiona na co opa, do 4 graczy maksymalnie, na grę solo też może być.

Dishonored

TES: Oblivion i Morrowind

Coś z tego sobie wybierzesz, co może Ci się spodobać ;] Jak coś mi się przypomni to Ci napiszę ;]

Opublikowano

Assasin Creed 4 ma świetną fabułe ale jak chcesz coś o czym nie słyszałeś to nie wchodzi w grę.

Tak jak UP polecam ci Fable, bardzo fajna fabuła i dużo aspektów magicznych co mi podpadło do gustu.

Polecam także całą serie Batmana, najnowszy będzie chyba najlepszy(Batman:Arkham Origins)

Jeśli chodzi o strzelanki to Saints Row IV lub III(trójka jest bardzo dobra-polecam) oraz

Battlefield 3 lub 4. Możesz jeszcze obczaić Dead Island jeśli lubisz takie klimaty

lub najnowszą część Tomb Raidera.

Opublikowano

Oczywiście seria Gothic. Nigdy nie zapomnę tych wieczorów z G2 oraz G3. W tamtych chwilach się wkurwiałem gdy jakiś jeden zasrany jeleń mi uciekł a miałem misje, lecz teraz to bardzo fajnie wspominam. POLECAM !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...